Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ornela Vištica

Domaća glumica postigla veliki uspjeh: Pohvalila se novom titulom

Foto: Daniel Pavlić
1/12
22.12.2023.
u 19:15

Glumica Ornela Vištica na Facebooku se pohvalila novom titulom koju je stekla na jednom privatnom fakultetu.

Nakon Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu, glumica Ornela Vištica je završila još jedan fakultet i stekla novu titulu. Naime, Ornela je obranila diplomski rad na jednom privatnom sveučilištu te stekla titulu magistrice međunarodnih odnosa i diplomacije. - Uspješno obranjen diplomski rad. Sada uz glumu i magistar Međunarodnih odnosa i diplomacije – napisala je Ornela u opisu fotografije na društvenoj mreži Facebook. Lijepa glumica podijelila je nekoliko fotografija s obrane, na kojima pozira sa svojim kolegama. Nosila je crno odijelo i romantičnu bijelu košulju, a u ruci je imala prekrasan buket crvenih ruža. 

Podsjetimo, Ornela se proslavila ulogom u seriji 'Larin izbor' 2011. godine. Publici je ostala u sjećanju i zbog uloge u seriji 'Vatre Ivanjske', a imala je i gostujuću ulogu u popularnoj srpskoj seriji 'Žene s Dedinja'. Vištica je u predstavi zagrebačkog kazališta Kerempuh tumačila lik bivše predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović. O ljubavnom životu Ornele Vištice ne zna se puno, osim da je bila u vezi s poznatim chefom Matom Jankovićem, a javnost je saznala za vezu 2018. godine kada su viđeni u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce. Kuhar i glumica su se zaljubili na snimanju RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - peci'. Da njihova veza ipak nije potrajala potvrdila je Ornela kad se obratila pratiteljima na društvenim mrežama.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih – napisala je Vištica u dramatičnom postu i ne želeći ulaziti u detalje zamolila sve prijatelje, kolege, novinare i poznanike da je ne pitaju ništa vezano za njezin privatni život. Ornela je prije Jankovića ljubila kolegu Andreja Dojkića (42) koji je bio prije nje bio s Petrom Sanader. Par je 2011. bio u vezi nekoliko mjeseci, a kako je tada ispričala za Story, bila je to ljubav na prvi pogled i spojio ih je život, odnosno trenutak i vrijeme. Ornela nije htjela komentirati prekid. 'Nemam komentara. Sve mi je to previše jadno', rekla je glumica.

'Ornela i ja već dugo nismo zajedno, a razlog prekida ne bih dijelio s javnosti', potvrdio je Dojkić prekid. Kako su tada pisali domaći mediji, glumac se odlučio za prekid. Ornela navodno danas ljubi poduzetnika i ugostitelja Nenada Šepeka, kako prenosi časopis Story koji je u šezdesetim godinama i zajedno žive u zagrebačkom naselju Svetice. Vlasnik dvaju ugostiteljskih lokala - beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala - iz prošlog braka ima troje djece. Još uvijek nisu potvrdili svoj ljubavni status te Vištica izbjegava pitanja o svom ljubavnom životu.

 

VIDEO: Domenica otkrila kako će provesti blagdane s dečkom i kumom Hanom: 'Albi sam spremila poklon...'

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
16:49 23.12.2023.

Na privatnom? Aha,dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije