Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađujuće?

Razotkrivena tajna slavnih majki koje nedugo nakon poroda izgledaju savršeno

Nicole Kidman
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
06.11.2015.
u 15:53

Doktor Vicken Sahakian iz klinike za reproduktivno zdravlje priznao je da mnoge njegove klijentice lažiraju trudnoću i tajno unajmljuju surogat-majke kako bi mogli imati i karijeru i dijete u isto vrijeme

Koliko ste se puta zapitali kako slavnim majkama uspijeva da izgledaju savršeno tako kratko nakon poroda? Odgovor je vrlo jednostavan – neke od njih uopće nisu rodile. 

Doktor Vicken Sahakian iz klinike za reproduktivno zdravlje Pacific Fertility Center u intervjuu za Times otkrio je dobro čuvanu tajnu slavnih majki.

Priznao je da veliki broj njih zapravo lažira trudnoću i tajno unajmljuje surogat majke. – Te žene ne žele ostati trudne i ne žele prolaziti kroz proces trudnoće iz raznoraznih razloga. Primjerice, ako ste model ili glumica i vaši prihodi ovise o tome kako izgledate, trudnoća će narušiti vaše prihode godinu dana, a možda čak i više – rekao je Sahakian. 

Mnoge slavne majke glume trudnoću jer bi priznanje da im je dijete na svijet donijela surogat-majka znatno utjecalo na njihovu karijeru. – Ovdje govorimo o dobro poznatim ženama. To bi bio tabu kad bi one priznale da su angažirale slavnu majku. Imao sam nekoliko pacijentica koje su se devet mjeseci pretvarale da su trudne i nosile jastuk ispod odjeće kako nitko ne bi posumnjao u njihovu trudnoću – dodao je Sahakian.

Mnoge slavne majke na ovaj potez odlučuju kako bi mogle uživati u majčinstvu i imati karijeru u isto vrijeme. – Žene kojima posao ovisi o izgledu često majčinstvo odgađaju sve do kasnih tridesetih kada je mogućnost za začeće znatno smanjena – naglašava doktor Sahakian.

Među slavnim glumicama koje su koristile surogat-majku su Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker i Lucy Liu koje iz medicinskih razloga nisu mogle začeti. Surogat-majku unajmio je i jedan od napoznatijih nogometaša današnjice, Cristiano Ronaldo, kojem je 2010. godine surogat-majka za 12 milijuna dolara na svijet donijela dječaka.

>>Charliejeva anđelica postala majka malenog dječaka

>>Lijepa glumica i bez dečka imat će djecu uz surogat majku

Komentara 5

EU
eurobanana
17:11 06.11.2015.

Kaj pak SU ROGATE majke...Kaj imaju te mamice rogove? ili su to iznajmljene puf cure koje nose bebe za njih....Ve pak sam kak pajcek v zekeru.......Pa ti pravopisci pisu da ich Niko v Hrvatskoj ne razme.

Avatar bok
bok
17:11 06.11.2015.

dekadentno.

LA
LANA555
16:59 06.11.2015.

Svasta ! Svaka majka super izgleda ako drzi do sebe.A pogotovo ovakve poput ove i Severine .Kaj im fali mogu si naruciti da im doma dozu pedikeri i masizeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije