Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni trokut

Dok je Lopez kod kuće s djecom, suprug joj uživa s bivšom: 'Brak je gotov, rastat će se'

Foto: Profimedia
1/22
05.03.2024.
u 23:00

Ben Affleck snimljen je kako uživa u razgovoru s bivšom suprugom Jennifer Garner, a mnogi su prokomentirali kako se njegovu braku s Jennifer Lopez bliži kraj.

Holivudski glumac 51-godišnji Ben Affleck družio se s bivšom suprugom Jennifer Garner, koja je njegova vršnjakinja, nakon što su proslavili 12. rođendan njihova sina Samuela uhvaćeni su zajedno kako razgovaraju i smiju se. Bivši par uhvaćen je ispred škole njihova sina u Los Angelesu. Strani mediji navode kako je slavni glumac odlično izgledao, a glumica je bila opuštena i nasmijana. 
Jennifer je nosila slastice za Samuela i njegove prijatelje iz razreda. Iako se ovaj bivši bračni par razveo 2018. godine nakon 13 godina braka, uspjeli su održati dobar odnos kako bi mogli zajedno odgajati sina Samuela, kći Violet i Seraphinu, o kojima je Večernji list nedavno pisao. 

Inače, čim su pratitelji vidjeli skupa Garner i Afflecka komentirali su kako je brak Bena i Lopez gotov zato što ga dugo nisu vidjeli tako dobro raspoloženog kao s bivšom suprugom. - Rastat će se oni sigurno - ne prestaju pisati na društvenim mrežama. Ben je 2021. godine obnovio romansu s latino divom Jennifer Lopez, a godinu kasnije su se vjenčali u Las Vegasu. Benovoj djeci pridružili su se 16-godišnji blizanci koje je Lopez dobila iz braka s Marc Anthonyjem, Emmu i Maxa.

 

1/3

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Lopez je pak rekla kako je situacija u njihovoj obitelji navodno idilična i da njezin suprug ima odličan odnos s bivšom suprugom zbog odgoja djece te da se super slažu oko svega. - O moj Bože. On je divan tata. To me rastuži. On je stvarno najbolji tata kojeg sam ikad vidjela - kazala je Lopez. Iako se u više navrata šuškalo kako je brak Lopez i Afflecka u krizi, J. Lo je to demantirala nedavno. Jednostavno je rekla kako Ben ima takav izgled lica pa zna djelovati nesretno ili neraspoloženo, ali kako je to daleko od istine jer je u njihovom braku sve u najboljem redu. 

 

VIDEO: Severini usred koncerta pukle hlače, pogledajte kako je to riješila

Komentara 2

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
08:05 06.03.2024.

pustite ljude da zive kako znaju i umiju...sto stalno bacate lose vijesti...zasto...pa ako su ovako sretni nek im bude. bolje je to da djca imaj oba rotelja nego ova video glumica sevkerina cije djete ce samo cudom ispasti normalno

Avatar SAS
SAS
23:46 05.03.2024.

Nebu još dugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije