Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obradovala joj se

Dobro raspoložena Kolinda Grabar-Kitarović zabavljala se s našom najuspješnijom missicom i istaknula svoju vitku liniju

Zagreb: U Hotelu Westin održana proslava 20 godina karate kluba "Hercegovina-Zagreb"
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/6
23.12.2022.
u 09:42

Na događaju se bivša predsjednica posebno obradovala našoj bivšoj misici Anici Kovač, koju je zagrlila kada su se srele. Bivša predsjednica i bivša missica nasmijano su razgovarale, a ako je suditi po fotografijama, većinu večere provele su zabavljajući se zajedno.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon što je podržavala naše vatrene na Svjetskom prvenstvu u Kataru, vratila se u Hrvatsku te prisustvovala je svečanoj proslavi 20 godina karate kluba "Hercegovina-Zagreb" u jednom zagrebačkom hotelu. Za tu se prigodu posebno dotjerala, a nosila je crno odijelo s uskom suknjom i strukiranim sakoom, u kojem je istaknula svoju vitku figuru. 

Na događaju se posebno obradovala našoj bivšoj misici Anici Kovač, koju je zagrlila kada su se srele. Bivša predsjednica i bivša missica nasmijano su razgovarale, a ako je suditi po fotografijama, većinu večere provele su zabavljajući se zajedno.

Anica je za ovu prigodu nosila blještavu zelenu usku haljinu te plavu torbicu, a obje dame imale su decentnu šminku. 

22.12.2022.,Zagreb - U hotelu Westin odrzana je proslava 20-te godisnjice karate kluba Hercegovica-Zagreb, najuspjesnjijeg hrvatskog karate kluba Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Inače, Anica je titulu Miss Hrvatske osvojila 1995. godine, a na izboru za Miss svijeta proglašena je prvom pratiljom te je do danas ostala naša najuspješnija misica. 

Podsjetimo, Grabar-Kitarović je u Kataru privukla puno pažnje na tribinama te svojim modnim izdanjima, a jedno od njih bila je i narodna nošnja iz Posavine na kojoj prevladavaju bijela i crvena boja, baš kao i na našoj šahovnici.  

- Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja je jako prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako da ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njenim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske. Uostalom, why blend in when you can stand out? Ovo ide i za države i za pojedince – rekla je Grabar-Kitarović prije prvenstva za Dnevnik.hr 

VIDEO Marko Grubnić pokazao svoj luksuzno uređeni stan, cijelog ga je pripremio za Božić!

 

Komentara 14

ES
estuar
10:32 23.12.2022.

Zabavljaju se. Neka, Lijepo je kad se mladi vole.

LE
Levanto
10:25 23.12.2022.

Ovoj su samo điravanja i tulumi u glavi.

GR
grodar
11:28 23.12.2022.

posvuduša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije