Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sapunica

Dečku glumice Katarine Čas ne smetaju njene scene seksa

'katarina_NNN_sce_250311'
Foto: ''
1/3
26.03.2011.
u 19:03

Slovensku glumicu ćemo u preksutrašnjem nastavku gledati u ljubavnom klinču s Petrom Ćiritovićem. Na početku se pobunila protiv te scene, no na kraju se ipak prepustila u Petrove ruke.

Beskrupulozna Ena (Katarina Čas) svakog dana svojim slatkim kandžicama sve jače stišće Slavena (Petar Ćiritović) i Martina (Ranko Zidarić) kako bi ostvarila svoje ambicije. Sjediti na dvije ljubavne stolice Katarini uspijeva samo na setu sapunice "Pod sretnom zvijezdom" koja se prikazuje na Novoj TV, privatno to ne bi nikad uspjela.

Nelagodu otjerao smijeh

– Meni to ne bi pošlo za rukom! Ne bih mogla imati paralelno dva muškarca jer ne znam lagati i odmah bih se odala – kaže slovenska glumica koju ćemo u preksutrašnjem nastavku gledati u ljubavnom klinču s Petrom Ćiritovićem. Na početku se pobunila protiv te scene, no na kraju se ipak prepustila u Petrove ruke.

– Malo sam se bunila jer sam mislila da je takva scena nepotrebna u ovom formatu, ali sam popustila na kraju i bilo mi je zabavno – priznaje Katarina ne želeći otkriti hoće li Petar na kraju biti taj kojem će dati svoju ljubav. Kako s Petrom dijeli isti smisao za humor, prije ove ključne scene njih su se dvoje dobro nasmijali i ekipa je na setu morala pričekati da ih prođu salve smijeha kako bi snimili scenu.

CIJELI INTERVJU PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM BROJU VEČERNJEG LISTA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije