Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komičar ima novu emisiju

Davor Jurkotić: Konačno imamo kulturnog premijera koji nas neće sramotiti

Foto: Story press
1/3
29.10.2016.
u 16:55

Ne želi se zbog posla preseliti iz Rijeke u Zagreb jer tamo ima manje stresa, a za 40. rođendan tetovirat će si ime osmomjesečnog sina Franka, a priznaje da je zbog lijenosti bio na liposukciji

Voditelj i komičar Davor Jurkotić vratio se na male ekrane. Poznatog Riječanina publika je upoznala u emisiji “Bijele udovice”, koju je vodio s kolegom Marijem Lipovšekom na Kanalu Ri. Ljetos je Davor imao izlet na RTL, na kojem je uz Daniela Bilića vodio “Wipeout”, a od početka listopada opet ga gledamo u autorskoj emisiji “U zdrav mozak” koja se prikazuje na Kanalu Ri, Mreži TV te na sve popularnijem YouTubeovu kanalu koji nosi ime njegova showa.

Političari su mi opet na piku

Političari, pjevači, glumci, sportaši... ponovno su protagonisti urnebesnih videoskečeva koji su Jurkotiću osigurali status jednog od najomiljenijih komičara u Hrvatskoj.

– Zasad sam zadovoljan emisijom. Koncept je sličan onome prijašnjih sezona, ali imamo i nekoliko noviteta. Jedan od njih su rubrike snimane na terenu, što me posebno veseli jer ću se prerušavati, primjerice, u mesara, nazivati ljude i zafrkavati se. Bit će i poznatih gostiju. Kad je o političarima riječ, oni su neiscrpna inspiracija i naravno da će ponovno biti na piku. Bavit ću se već poznatim imenima, ali potrudit ću se upoznati i nova lica da se neki ne bi osjećali zapostavljeno. Svi će doći na red – objašnjava Jurkotić, koji novu političku situaciju u zemlji ne smatra boljom nego prije.

– Ali, ako se mene pita, konačno imamo kulturnog i normalnog premijera koji nas neće sramotiti – ističe komičar. Uspjeh na poslovnom planu prati i onaj u privatnom životu. Već šest godina sretan je u braku sa suprugom Verom, farmaceutkinjom. Imaju šestogodišnjeg sina Maksa, a ove godine povećali su obitelj još jednim članom.

– Volim ležernost, volim svoj život ovakav kakav jest. Skladna smo obitelj i ništa ne bih mijenjao. Supruga i ja odlično se snalazimo s našim osmomjesečnim Frankom. S drugim djetetom sve je lakše jer otprilike znate što vas čeka, ali uvijek se, naravno, potkrade pokoje iznenađenje. Stariji sin Maks presretan je što je dobio brata i silno mu se veselio tijekom cijele Verine trudnoće – kaže.

Davor na razne načine iskazuje ljubav članovima obitelji, primjerice tetovažama. Imena supruge i starijeg sina već su ispisana na njegovu tijelu, a uskoro će biti i ono najmlađeg člana obitelji.

– Frankovo ću ime tetovirati za svoj 40. rođendan. Jako se veselim tom trenutku jer je za mene to nešto posebno. Tetovaža će biti na mjestu koje nije jako izloženo pogledima jer ionako to ne radim zbog drugih nego zbog sebe – dodaje 39-godišnjak.

U posljednje vrijeme mnogi ga potiču da se zbog posla preseli iz Rijeke u Zagreb. – Iako sam o tome razmišljao prije nekoliko godina, sad sa sigurnošću mogu reći da se ne želim preseliti. Mislim da čovjek može sve ako se dobro organizira. Volim živjeti u Rijeci, volim ljude koji se bave istim poslom i žive u mom rodnom gradu. Sve je puno pitomije nego u Zagrebu i nismo toliko izloženi stresu, kao ni brojnim događanjima na kojima se okupljaju poznate face – objašnjava Davor.

Na liposukciju zbog lijenosti

Iako možda to nikada ne biste rekli, voditelj se podvrgnuo liposukciji, a priznaje da je to učinio iz puke lijenosti i nemara. – Lijen sam, ne da mi se vježbati, rano ustajati i zdravo jesti. Znam da to nije dobar način razmišljanja, ali takav sam. Ne mogu se natjerati zdravo živjeti pa sam išao pod nož. Nisam požalio što sam to učinio i za sada to ne planiram ponoviti. Ako se opet udebljam, ponovno bih umjesto vježbanja odabrao operaciju kao rješenje problema. Smatram da čovjek treba učiniti sve što ga čini sretnim bez prevelikog opravdavanja – zaključio je Jurkotić.•

Ključne riječi

Komentara 2

OD
oltar domovine
17:37 29.10.2016.

Normalni genijalac nas Jurko tako nas raspolozi i nasmije ...a za Plenkija je rekao kao sto covjek i jest ...kulturan obrazovan mlad covjek sa gosposkim manirima ...konacno da nas takav neko prestavlja...

Avatar bobdog
bobdog
10:09 30.10.2016.

Kulturan i lijep je i smranader bio,lopovi i lažovi ostali,vrijeme će pokazati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije