Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Filipinima

Danijela Dvornik istaknula tijelo u badiću, pa poručila: 'Danas uživanje na ovoj groznoj destinaciji'

Foto: Instagram
1/25
01.02.2024.
u 08:00

Danijeli ovo putovanje nije najugodnije, a s pratiteljima na Instagramu podijelila je i neke svoje negativne dojmove. Sada se u šali požalila na poziciju u kojoj se trenutačno nalazi.

Danijela Dvornik (56) s prijateljicom se zaputila na Filipine, a pratitelje već nekoliko dana časti fotografijama ove destinacije. 
No, Danijeli ovo putovanje nije najugodnije, a s pratiteljima na Instagramu podijelila je i neke svoje negativne dojmove. Sada se u šali požalila na poziciju u kojoj se trenutačno nalazi. 

– Toliko nam je loše da mi se ne da stavljati fotke u velikim količinama kako ne bi ugrozila image lošeg putovanja i osobnog nezadovoljstva. Danas chillanje na ovoj groznoj destinaciji –  poručila je Danijela. Dvornik je pozirala na ležaljci u plavom jednodijelnom bikiniju i crnim sunčanim naočalama, a na nozi joj se isticala velika tetovaža. 

Podsjetimo, Danijela se prije nekoliko dana požalila na nekoliko stvari koje je ipak nisu oduševile. A nakon što je nije oduševio glavni grad Manila, trenutačno su u Cebuu. A ni taj grad je nije oduševio. U jednom Instagram storyju pokazala je realnost grada za koji tvrdi da je pun smeća te da sve smrdi. "Ovdje možete vidjeti čovjeka koji leži na cesti", rekla je Danijela. "Tamo negdje iza prekrasnih plaža postoji realan svijet i život Filipina", napisala je u opisu.

Kasnije, u objavi na Instagramu napisala je kako putovanja nisu uvijek ugodna. Početkom ovog tjedna bila je i na otoku Boracay, a fotke je objavila na društvenim mrežama. Za Manilu je rekla da je previše kaotična. "Tučemo se već iz aviona. Prvo jedan koji se derao pa nam je ometao san pa je dobio packu. Ali mu se nije svidjelo jer ipak smo mi žene. A sad smo, evo, imale okršaj tu sa taksistima", ispričala je pratiteljima na Instagramu pa nastavila s opaskom na glavni grad Filipina.

"Putovanja nisu samo resorti gdje se ugodno smjestiš i gdje osoblje ponizno ispunjava svaku tvoju uvrnutu želju. Gdje dopustiš sebi luksuz razmaženosti, a da ne promisliš što se izvan tih zidova događa. Znam, neki ne žele znati. Moram priznati da mnogo puta ni ja nisam htjela znati i izaći iz svoje zone komfora i da nije uvijek ugodno. Osim radoznalosti, treba i hrabrosti da se suočiš s istinom koja nije uvijek obojena ružičastom bojom. Svijet nije pravedno mjesto. Niti će ikada biti. Sve što možeš učiniti jest da još više cijeniš ono što jesi i što imaš. Ponekad jednostavno moraš otići da bi se vratio", stoji u objavi. 

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

 

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stomiovotreba
09:30 01.02.2024.

Ajme, opet ova bakica.

AN
AnimaTor
14:45 01.02.2024.

Bakica da se pospremi u muzej.

PA
Pašić
12:19 01.02.2024.

Može li nekako ostati tamo trajno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije