Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne radi to često

Danijela Dvornik (56) pozirala u štiklama i pokazala noge: 'Muškarci su me primjećivali'

Foto: Instagram
1/13
11.07.2023.
u 13:13

Naime, Dvornik je pozirala u haljini koju je malo podignula, a na nogama je imala štikle. Uz objavu je objasnila i zašto je to napravila. Dodala je i da je uvijek imala dobre noge, samo ih nije puno pokazivala.

Influencerica Danijela Dvornik (56) aktivna je na društvenim mrežama, a sa svojim pratiteljima dijeli različiti sadržaj. Danijela govori o životu u Dalmaciji, uređenju kuće, vježbanju, obitelji, a sada je na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pokazuje noge. Naime, Dvornik je pozirala u haljini koju je malo podignula, a na nogama je imala štikle. Uz objavu je objasnila i zašto je to napravila. 

"Krenem čistit kuću i onda završim na isprobavanju starih cipela. Nedavno sam obukla štikle u Splitu i moram priznati da su me muškarci primjećivali onih 300-400 m kojih sam prohodala dok nisam obukla japanke i pretvorila su u bundevu" napisala je Danijela. Dodala je i da je uvijek imala dobre noge, samo ih nije puno pokazivala. 

Foto: Instagram


Prije nekoliko dana objavila je fotku na kojoj pokazuje kako kosi travu s osmijehom na licu. Na očima je imala plastične naočale kao zaštitu, a u rukama je držala kosilicu.

- Neki se kupaju, a neki rade! Kad krenem, ne mogu stati jer uživam. Da mi je netko rekao prije deset godina da ću biti predana radu u polju... možda bi i povjerovala - napisala je pa dodala emotikon smajlića koji plače od smijeha.
Na profilu je pokazala i fotografiju na kojoj je na plaži u jednodijelnom plavom kupaćem kostimu, a na glavi je imala slamnati šešir i sunčane naočale.

VEZANI ČLANCI:

- Plava je moja boja ovog ljeta - poručila je u opisu. "Žena zmaj", "Ma super, predivna", "Ooo pa ti si još uvijek zgodna žena", "Guštaj samo", glasili su neki od komentara.

Nedavno je na Instagramu, gdje je prati preko 108 tisuća pratitelja, progovorila o narcisoidnim tipovima ljudi koji je posebno živciraju i remete njezin mir.Otkrila je pratiteljima i kako ih mogu prepoznati.

- Od početnog dojma šarmantnih, simpatičnih i zabavnih osoba, u situacijama u kojima su povrijeđeni, često reagiraju ljutnjom, neprimjerenim bijesom i potrebom za osvetom koju mogu nastojati izvršiti bez obzira na granice. U zadnje vrijeme vidim oko sebe mnogo žrtava narcisoidnih osoba. Imate li vi iskustva s takvim osobama? - objasnila je tada.
Danijela često podijeli i fotografije i misli iz teretane. Jednom je tako pozirala u zelenkastim tajicama visokog struka i topiću iste boje. Sretna i nasmijana Danijela je nogu oslonila na jednu girju, a uz fotografiju je napisala podužu objavu koja je mnoge iznenadila, ali i izazvala raspravu.

- Imam i ja jutra kad se probudim nervozna pa onda ubijem trening! Neću vam uopće spominjati zbog čega sam nervozna, ali sam sigurna da ste nekad u životu imali posla s narcisoidnom osobom u najgorem smislu. Sva sreća pa nisam imala takvu vezu. Ne bi se to održalo. A i ne privlačim takve osobe jer ja nikad ne šutim, ne spuštam glavu i ne padam na slatkorječivost. Od početnog dojma šarmantnih, simpatičnih i zabavnih osoba, u situacijama u kojima su povrijeđeni, često reagiraju ljutnjom, neprimjerenim bijesom i potrebom za osvetom koju mogu nastojati izvršiti bez obzira na granice. U zadnje vrijeme vidim oko sebe mnogo žrtava narcisoidnih osoba. Imate li vi iskustva s takvim osobama? - napisala je Danijela pored fotografije. 

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je prvo odbio Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu

Komentara 5

KU
kuramela
13:40 11.07.2023.

Morat ću i ja obući kratke gaće da pokažem noge, sad je to glavna vijest. Kuda ideš svijete moj, hahaha....

Avatar Art of Noise
Art of Noise
17:15 11.07.2023.

Virujen da su te muškarci primjećivali. U mladosti si bila, meni, koliko sam vidjela po slikama, jako lipa i zgodna cura/žena. Šteta što Ella nije povukla to (facijalnu ljepotu) na tebe, nego na Dina. A, u "Dvornikovima" si mi bila baš super, djelovala mirna, staložena, pametna i skulirana, na zemlji, pomalo i samozatajna (i unatoč javnom, dakle, "reality showu"). Što ti se dogodilo u međuvremenu, mislim prvenstveno na karakter, ne na izgled, svi stare (meni još uvijek, u licu, neloše izgledaš), ne znam.

Avatar rubinet
rubinet
16:35 11.07.2023.

Neka su u Splitu bile tikve, a sad "bundeve".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije