Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Harry Potter" uhvaćen dok je pušio joint

Daniel Radcliffe uhvaćen kako puši marihuanu na kućnoj zabavi

Daniel Radcliffe
Reuters
13.11.2009.
u 16:28

– Djelovao je kao da nema pojma gdje se nalazi. Pušio je smotuljak dok mu je neka djevojka olovkom šarala po licu – rekla je Wadia Tazi (26), jedna od gošći na zabavi.

Danielu Radcliffeu (20), zvijezdi filmova o Harryju Potteru, loše se piše! Prije nekoliko dana na jednoj kućnoj zabavi uhvatili su ga kako puši marihuanu.

– Djelovao je kao da nema pojma gdje se nalazi. Pušio je smotuljak dok mu je neka djevojka olovkom šarala po licu – rekla je Wadia Tazi (26), jedna od gošći na zabavi.

Slavne je goste redom iznenadilo da ni Laura O’Toole (24), glumica s kojom je Daniel u vezi i domaćica zabave, na to nije reagirala.

Dok je palio smotuljak, navodno je svim gostima govorio kako voli “travu”. Menadžment strahuje da će se to odraziti na popularnost filmova o malom čarobnjaku.

DOPUNA:  Iz Radcliffeova tabora stigao je demanti – ono što je on pušio na zabavi bila je obična cigareta, s duhanom:

- Kategorički poričemo tvrdnje o Danielu Radcliffeu objavljene u jučerašnjem Daily Mirroru – rekla je glumčeva glasnogovornica. - Daniel povremeno popuši poneku ručno smotanu cigaretu, ali nije radio ništa više od toga. Razmatramo naš položaj i poduzet ćemo sve potrebne mjere glede takvih optužbi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije