Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što ti je ljubav

Dan nakon svadbe, bez supruge odlazi na finale Mundiala

novak đoković
Foto: Twitter
1/4
17.06.2014.
u 08:23

Novak Đoković ugurao je svadbu između turnira u Wimbledonu i finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu

Sljedećih nekoliko tjedana bit će prilična gužva za tenisača Novaka Đokovića. Osim što uskoro počinje Wimbledon, Đoković bi početkom srpnja trebao izreći "da" svojoj dugogodišnjoj djevojci Jeleni Ristić.

Raskošno vjenčanje zakazano je za 9. srpanj u crnogorskom San Stefanu, a dan poslije Nole i prijatelji putuju u Rio de Janeiro, gdje bi 13. srpnja trebali gledati finale Svjetskog nogometnog prvenstva.

Buduća gospođa Đoković na dalek put u Južnu Ameriku ne ide zbog trudnoće. Mladi par u listopadu očekuje svoje prvo dijete, a javnosti nisu otkrili spol djeteta.

Teniski as za Blic je otkrio kako će na Mundialu navijati za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Srbija ne sudjeluje, pa ću navijati za susjedne zemlje, BiH i Hrvatsku. Tu su i neke druge ekipe. Volim nogomet rekao je Đoković.

>>Seksi Novak Đoković s ekipom uživa na Ibizi

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:12 17.06.2014.

"san Stefan" ne postoji. Postoji otocic zvan Sveti Stefan, I nije Nole nego Djoka.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:10 17.06.2014.

Odgovor Ironmano 105: "san Stefan" ne postoji. Postoji otocic zvan Sveti Stefan, I nije Nole nego Djoka. .................................................................... Slažem se s tvojom prvom rečenicom...No nit je Nole nit je Djoka...On je Novak Đoković, otac podrijetlom iz Crne Gore (pa je je vjerojatno svadba tamo) a majka hrvatica podrijetlom iz Vinkovaca...No, da je odličan tenisač to je nedvojbeno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije