Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vezalo ih je prijateljstvo

Ciganović se prisjetio Kasandre: 'Bila je moja Barbie, ja njezin Ken, pitam se jesam li mogao napraviti više za nju'

Foto: Kolaž/Siniša Hančić/Pixsell
1/6
21.12.2021.
u 14:14

– Znala me nazvati u rani jutarnji sat, tipa oko pet, šest. Znala je reći: "Halo, Kasi je, što radiš?" I tako bismo nastavili razgovarati. Više je govorila ona nego ja s obzirom na to da ja u šest ujutro ne znam za sebe, ali uvijek mi je bilo drago čuti je i često smo spominjali njezin konačni povratak na glazbenu scenu – rekao nam je Neven Ciganović.

Vijest o preranoj smrti pjevačice Kasandre potresla je glazbenu scenu, ali i njezine brojne obožavatelje koji su uživali uz legendarne hitove neponovljive glazbenice koja je obilježila dance-scenu u Hrvatskoj. Mnogi kolege prisjetili su se Kasandre i uspomena koje su stvorili, a među njima je i modni stilist Neven Ciganović koji se prisjetio njihovih anegdota i prijateljstva koje je započelo još početkom njezine karijere.

– Kasi sam upoznao još na početku njezine karijere. Radio sam tada u najpoznatijem i najcool butiku "Super Stuff", gdje se dolazila oblačiti. Bila je jako visoka, imala je veću nogu pa smo samo za nju naručivali posebne i cool štikle. Uvijek je bila divna i prijateljski raspoložena – prisjetio se Neven njihova upoznavanja. 

– Kada sam 90-tih kratko uplovio u glazbene vode, čak smo i neko vrijeme nastupali zajedno. Uvijek smo se zezali da je ona moja Barbie, a ja njezin Ken.

Nakon što se povukla iz javnosti, nisu se viđali, ali Nevena bi uvijek razveselio njezin poziv, obično je to bilo u neki čudan, jutarnji sat. 

– Znala me nazvati u rani jutarnji sat, tipa oko pet, šest. Znala je reći: "Halo, Kasi je, što radiš?" I tako bismo nastavili razgovarati. Više je govorila ona nego ja s obzirom na to da ja u šest ujutro ne znam za sebe, ali uvijek mi je bilo drago čuti je i često smo spominjali njezin konačni povratak na glazbenu scenu, imali smo u planu i nešto snimiti zajedno – ispričao je Cigi, no želja im se nije uspjela ostvariti zbog njezina preranog odlaska. 

– Stvarno ne znam što bih rekao, jako me potresla vijest o njezinoj smrti. Kada se rastanemo od nekih ljudi, uvijek se čovjek zapita je li mogao napraviti nešto više za tu osobu, ali sada je prekasno. Nažalost, ona je otišla prerano kao i još jedna moja prijateljica koja je svojom dušom, ali i ljepotom, bila vrlo slična Kasandri, i baš kao ona povukla se u svoj svijet.

Kasandra se uvijek rado prisjećala prijateljstva s Nevenom, a za njega je uvijek imala samo riječi hvale. Naglašavala je kako je iznimno duhovit i da su odmah kliknuli, ali i da su u mnogočemu vrlo slični.

– Cigi je jako drag, ali ga neki ne razumiju, isto kao i mene po nekim pitanjima – rekla je svojedobno Kasandra.

VIDEO Preminula je cro-dance pjevačica Kasandra: "Draga moja, mirno mi spavaj" 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar duje912
duje912
09:01 23.12.2021.

dobro. još dan-dva i onda će i ona past u zaborav kao i svi do sad koji su bili na naslovnici jer su eto umrli-

MP
Mali Pero
15:48 22.12.2021.

Kako napraviti za NJU kad nisi sposoban za SEBE !!! Kak je dobro kad čovjek ne shvaća da je "LUZER" samo zato jer se pojavljuje u JAVNOSTI temeljem opskurnosti, beznačajnosti i ekshibicionizma.

PR
Pravednik69
08:23 22.12.2021.

Nakaza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije