Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Chef Stjepan iz Masterchefa pokazao kako napreduje s uređivanjem novog doma u koji će useliti nakon dolaska prinove

Foto: Privatni album
1/12
29.03.2024.
u 20:30

Stjepan je snimio prostorije koje su sada obložene samo ciglama i profilima za knauf, a u jednom trenu snimio je i svoju trudnu suprugu Katarinu.

Član žirija showa MasterChef i chef Stjepan Vukadin s pratiteljima je na Instagramu podijelio predivne vijesti. Na svojem Storyju pokazao je kako uređuje novi dom u koji će uskoro useliti s obitelji. Stjepan je snimio prostorije koje su sada obložene samo ciglama i profilima za knauf, a u jednom trenu snimio je i svoju trudnu suprugu Katarinu. - Dome, slatki dome - poručio je pored. 

Foto: Instagram screenshot

Posjetimo, Stjepan i njegova supruga vijesti da im stiže druga beba podijelili su na sam Božić prošle godine. Uz prekrasne fotografije u blagdanskom raspoloženju otkrili su da čekaju prinovu, a djevojčica bi im se trebala roditi vrlo skoro. O svemu je progovorio i u jednom intervjuu.

– Dolazak druge bebe obilježit će nam 2024. i mislim da nema ljepšeg dara. Ljetos smo doznali da je supruga trudna, i to dok sam snimao u Zagrebu. Osjećaj je prekrasan! Termin je na proljeće, što je prilično blizu – rekao je chef, čiji je sinčić Gabriel jako uzbuđen zbog dolaska sestrice. – Gabriel je odmah prihvatio da mu stiže društvo i od početka mazi i ljubi mamin trbuh. U tome su nam puno pomogle i priče na tu temu, da ga pripremimo na to da će biti veliki braco. Nadam se da će tako i ostati i da neće biti previše ljubomoran – kazao je te dodao:

– Supruga je u početku bila uvjerena da je dječak, pa tako i mi svi, ali ipak nas je jako pozitivno iznenadila vijest da čekamo curicu. Mogu reći da sam oduvijek želio djevojčicu jer baš me zanima taj osjećaj, svi kažu da otac i kći imaju tu neku posebnu vezu. Jedva čekam upoznati svoju princezu – ispričao je Vukadin.

Podsjetimo, Stjepan se 2019. godine vjenčao s Katarinom s kojom ima sina Gabriela. Njihova ljubavna priča povezana je s kuhinjom, jer ga je upravo ta strast prema kuhanju dovela do Katarine koju je, igrom slučaja, upoznao dok su oboje radili u istom restoranu. Stjepan je tada bio šef kuhinje, a Katarina je radila u računovodstvu. No, život ga je zamalo odveo na sasvim drukčiji put. Kuhanje mu nije oduvijek bilo prvi izbor. Kao dječak odlučio je postati svećenik i s 14 godina ušao je u sjemenište. 

VIDEO William je odgovorio Harryju na poruku, ali ton nije bio bratski

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije