Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabro dalje

Céline Dion izdaje prvi album nakon velikog gubitka

Celine Dion
Foto: Reuters
1/9
20.07.2016.
u 11:30

"Encore un soir" (franc. još jednu večer) njezin je 14. album na francuskom jeziku, sadrži 12 pjesama, a datum izlaska engleske verzije nije otkrila

Kanadska glazbenica Céline Dion (48) najavila je izlazak 26. studijskog albuma "Encore un soir" za kolovoz ove godine.

Prvi je to album pjevačice nakon tragičnih gubitaka supruga Renéa Angélila i brata Daniela Diona, koji su preminuli od zloćudnih bolesti.  "Bili smo jedno. Ništa se nije promijenilo, uvijek ćemo biti jedno", rekla je za EW.

"Encore un soir" (franc. još jednu večer) njezin je 14. album na francuskom jeziku, sadrži 12 pjesama, a datum izlaska engleske verzije nije otkrila. 

 

Céline je vrlo uzbuđena oko izlaska albuma tri godine nakon zadnjeg "Loved Me Back to Life". Na novom glazbenom uratku surađivala je s dobitnikom Grammyja i spisateljem Jean-Jacques Goldmanom.

U svibnju je u prvom televizijskom nastupu nakon gubitka Renéa izvela izvrsnu obradu pjesme "The Show Must Go On", a glazbenim vodama hrabro korača dalje.

>> Nakon obiteljskih tragedija Céline Dion oduševila izvedbom pjesme 'The Show Must Go On'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije