Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otet u luksuznoj vili

Britanski milijunaš otet u Ekvadoru je pronađen, a policija ispituje njegovu mlađu partnericu

Foto: Instagram
1/3
20.12.2023.
u 12:40

Na putu za Manabí, naše su jedinice oslobodile Collina A., koji je otet prije nekoliko dana u Los Ríosu. Na sigurnom je i zdrav. Uhitili smo devet osoba, objavio je šef ekvadorske policije Cesar Augusto Zapata

Britanski milijunaš i biznismen Colin Armstrong (78), koji je otet proteklog vikenda u Ekvadoru, pronađen je te je živ i zdrav, doznaje britanski Mirror. U njegovu vilu tada je upalo 15 muškaraca, a kasnije se na internetu pojavila i jeziva snimka u kojoj je prikazano kako je vila izgledala nedugo nakon otmice te su bili vidljivi tragovi krvi.

Tada je oteta i njegova mlada partnerica, Kolumbijka Katherine Paola Santos, a šef ekvadorske policije Cesar Augusto Zapata na društvenoj mreži X-u je objavio da u ovoj akciji uhićeno devet osoba koje se povezuju s otmicom. - Na putu za Manabí, naše su jedinice oslobodile Collina A., koji je otet prije nekoliko dana u Los Ríosu. Na sigurnom je i zdrav. Uhitili smo devet osoba - objavio je Zapata te je uz objavu stavio i fotografiju Armstronga pored kojeg su dva policijska dužnosnika. Novi moment u ovom slučaju je i navodna umiješanost Katherine Paole Santos u cijelu priču.

Naime, Mirror saznaje kako je navodno njezino pravo ime Alberto Santos te da je operacijom postao žena. Katherine se dan nakon Colinove otmice pojavila u kući njegovog sina Nicka te je prema nekim saznanjima nosila eksplozivnu napravu na sebi. 
Nick je kontaktirao policiju koja je odmah reagirala, a postoji i video kako policajci skidaju eksploziv s Katherine, a ona je nakon toga zadržana na ispitivanju u policiji kako bi se utvrdilo jesu li je otmičari natjerali da nosi eksploziv. 

Kada je Armstrong otet njegov sin Nick, koji pomaže u vođenju obiteljskog imanja u Sjevernom Yorkshireu, odjurio je u Ekvador kako bi pomogao policiji da locira njegovog oca kojeg nitko nije vidio niti čuo od otmice. Otac i sin su direktori imanja Tupgill Park od 500 hektara blizu Leyburna u sjevernom Yorkshireu, koje je obiteljski dom više od 45 godina. Colin je dugo vremena bio na čelu britanskog konzulata u ekvadorskom lučkom gradu Guayaquilu, a pokojna kraljica Elizabeta ga je odlikovala za njegove zasluge Velikoj Britaniji.

VIDEO Miša Grof: Unuku nisam vidio od pogreba mog sina, a iz kuće nisam izašao više od godinu dana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije