Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke!

Brat Natali Dizdar objavio sretnu vijest o dolasku prinove: Moram čekati dar još tri mjeseca

Zagreb: Poznati na 2. večeri BIPA Fashion.hr
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
05.01.2024.
u 14:25

U komentarima su mu stigle brojne čestitke u povodu dolaska prinove, a oglasila se i njegova zaručnica Maja Šiprak

Glazbenik Filip Dizdar (34) na društvenim mrežama podijelio je sretnu vijest kako će ove godine postati otac. Brat naše glazbenice Natali Dizdar otkrio je na Instagramu kako je njegova zaručnica Maja Šiprak trudna. Objavio je fotografiju na kojoj Maja pozira pokraj božićnog drvca i napisao je: "Prošli blagdani a još 3 mjeseca moram čekati poklon." U komentarima su mu stigle brojne čestitke u povodu dolaska prinove, a oglasila se i njegova zaručnica i šaljivo mu napisala: "Oprosti, ali što je s čarapama i pidžamom koju si dobio? Nemoj biti nezahvalan!"

Filip i Maja, koja je po zanimanju brend menadžerica, već su dugo u vezi, a prošle godine u veljači su se zaručili. Lijepe vijesti Filip je tada podijelio s pratiteljima na Instagramu fotografijom na kojoj nosi i vrti svoju zaručnicu, a ona je prema kameri veselo pokazivala prsten. Fotografije je podijelila i ona sa svojim pratiteljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Dizdar (@filipdizdar)

 

VEZANI ČLANCI

''Stvari su upravo postale ozbiljne'', napisao je u opisu fotografije te dodao emotikon prstena, a ona je uz svoje fotografije napisala: ''Mislim da ću ga zadržati neko vrijeme''. Inače, Filip osim u glazbenim, radi i na filmskim projektima pa se posljednjih nekoliko godina posvetio i produkciji, montaži i režiji, a odlučio je i studirati na Akademiji dramskih umjetnosti. Godine 2021. izbacio je pjesmu ''Skupa u samoći'', gdje mu je u spotu društvo pravila upravo djevojka Maja.

– Maja je velika podrška i jedina osoba kraj čijih sam se radnih navika posramio. S obzirom na to da je često u blizini, ona je nerijetko prvo uho i oko za sve što napravim. Nemilosrdna je kad joj nešto nije dobro, ali zna i dobro objasniti zašto. Naravno, prvo se uvijek borim protiv kritike, ne bi bilo u redu da odmah prihvatim – rekao je Filip Dizdar o svojoj zaručnici u razgovoru za Gloriju prije tri godine. 

A 2022. godine zaručila se i njegova sestra Natali za svog partnera, Francuza Williama Pergeua. Natali je tada sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira s dečkom, oboje su zagrljeni i nasmiješeni, a ona je preko usta stavila ruku na kojoj se ističe prsten. – I ovo se dogodilo! – napisala je uz emotikon plavog srca i prstena. Fotografija koju je objavila snimljena je pokraj mora, no nije tada otkrila gdje su se nalazili.

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije