Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi

Brada Pitta istražuje socijalna služba zbog navodne agresije prema djeci

Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
1/7
23.09.2016.
u 08:19

Živjeli su u kaosu, čašu je prelio njegov nedavni bijesni ispad na obitelj

Razvod Angeline Jolie i Brada Pitta pretvara se u pravi rat u koji su se uključile policija i socijalna služba. Iza Bradova anđeoskog lica krije se, čini se, nasilna narav, a zbog njegove navodne verbalne i fizičke agresivnosti prema djeci tijekom leta privatnim zrakoplovom prošlog tjedna istražuju ga policija i socijalna služba.

Alkohol u devetoj godini

Policija je, naime, dobila anonimnu prijavu o incidentu tijekom kojeg je glumac bio i pripit, a socijalni radnici su zbog toga obavili razgovor i s njim i s Angelinom. Ova situacija bila je i okidač 41-godišnjoj glumici da se odluči na razvod o kojem već dulje razmišlja. Naime, u obitelji Jolie-Pitt situacija je dugo kao tempirana bomba, a za to su zaslužne i nekonvencionalne odgojne mjere para. Osim što svoje šestero djece redovito vode u posjet ratnim zonama i izbjegličkim kampovima, jer Angelina misli da to pomaže njihovu razvoju, dnevna rutina Maddoxa (15), Paxa (12), Zahare (11), Shiloh (10) i blizanaca Knoxa i Vivienne (8) čisti je kaos. Bivše dadilje medijima otkrivaju da se djeca stalno svađaju, psuju i tuku, a Maddox i Pax u tome prednjače. Maddox je neukrotiv, kaže jedna dadilja i dodaje kako se s devet godina napio i vozio automobilom po obiteljskom imanju u Los Angelesu. Fascinira ga i oružje, čime se Angelina i javno hvalila.

– Zanima ga rat i za sedmi rođendan kupila sam mu bodež. Nadam se da će uskoro imati kolekciju poput moje. I ja sam svoj prvi bodež dobila od mame za 11. rođendan – rekla je Jolie. Obitelj je živjela nomadski, nekoliko bi tjedana bili u L.A.-u na imanju od 80.000 četvornih metara gdje su djeca imala tri bazena, skate-park i skrivenu špilju za igru. Potom bi nekoliko dana bili u New Orleansu, Londonu, Francuskoj, Španjolskoj.

– Brad i Angelina nikada nisu ustajali noću hraniti djecu ili im mijenjati pelene, sve su to radile dadilje. One su cijele noći gledale crtiće s klincima kad zbog razlike u vremenskim zonama nisu mogli spavati, a roditelji su se za to vrijeme odmarali.

Od djece bježali u mir hotela

Inače su Brad i Angie od dječjeg kaosa u kući u L.A.-u često bježali u mir hotelskih soba, kaže izvor blizak paru. O djeci se istovremeno brinulo devet dadilja, ali nijedna nije dugo ostala u obitelji jer za svoj rad nisu bile plaćene i nisu imale slobodne dane. Nijedno od šestero djece para nikada nije išlo u školu ili vrtić i imali su privatne učitelje. Da djeci nedostaje socijalizacije, Angelina je shvatila nedavno i otpustila sve dadilje, a brigu o djeci prepustila bratu Jamesu Havenu kod kojeg su i sada dok se njihovi roditelji bore oko skrbništva nad njima. Naime, Angelina traži puno skrbništvo, a Brad na to ne pristaje i poručuje da će se boriti do zadnje kapi krvi. Za to vrijeme ona je u Los Angelesu unajmila kuću u kojoj je jedna soba namijenjena samo odvjetnicima koji se pripremaju za brakorazvodnu parnicu godine. 

Članica Donjeg doma britanskog parlamenta Bosanka Arminka Helić politička je i životna mentorica Angeline Jolie i najveća joj je potpora i u ovom trenutku. Upoznale su se 2011., a Helić je na čelu Angelinine organizacije koja se bavi problemima zlostavljanja žena, izbjeglicama, obrazovanjem... Arminka je glumicu upoznala s ratnom situacijom u BiH i bila joj domaćica u Sarajevu. Upravo ju je ona zadnjih tjedana bodrila da se razvede, piše Daily Mail. Helić se rodila u Gračanici u BiH i kao izbjeglica je 1992. došla u London i ondje završila ekonomiju te radila kao savjetnica ministra za vanjske poslove Williama Haguea.

>>Oglasila se policija: Ne vodi se nikakva istraga o Bradu Pittu

>>Angelina Jolie traži razvod i skrbništvo nad djecom 

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
09:13 23.09.2016.

Ma ne ,Brade je zapravo bolji od kruha i pite . U tom svijetu show bussines-a u Americi mnogi ne dožive duboku starost pa ispada kako moraju u svojoj prirodi biti bar djelomično "zakinuti" u svojim moralnim vrijednostima. Narod u njima prepoznaje svoje mane i poistovjećuje se s njima te im daje određene prerogative božanstava kojima sve oprašta . Oni smiju usvajati djecu za umanjivanje poreza iako se o djeci ne misle brinuti nego to prepuštaju dadiljama i osoblju koje je također ukljućeno u sumu predviđenu za smanjenje PDV-a. Američka demokracija je potpuno različita od evropske i oslobođena je moralnih skrupula što ju čini defektnom i onda se događaju ovakvi isforsirani brakovi zasnovani samo na zadovoljavanju interesa filmske i medijske industrije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije