Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTAJU MU DJECA

Brad Pitt je shrvan i stalno plače

brad pitt
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
04.10.2016.
u 13:25

Angelina je dobila privremeno skrbništvo nad njihovih šestero djece do 20. listopada. Brad će do tada ići na terapije, a djecu će posjećivati u nazočnosti terapeuta. Također, cijela obitelj će odlaziti na terapeutske seanse.

Brad Pitt je u jako lošem stanju nakon što je Angelina Jolie pokrenula brakorazvodnu parnicu. Kako je kazao izvor za US Weekly, glumac je shrvan nakon posljednjih događaja, zatvorio se i često plače.

Djeca su jedino što ga drži

- Djeca su još jedino što ga drži. Najveća utjeha su mu razgovori s prijateljima i mamom, s kojom se čuje svaki dan - kazao je izvor. Inače, Angelina je dobila privremeno skrbništvo nad njihovih šestero djece do 20. listopada. Brad će do tada ići na terapije, a djecu će posjećivati u nazočnosti terapeuta.

Također, cijela obitelj će odlaziti na terapeutske seanse. Posljedica je to Pittovog nasrtaja u zrakoplovu na sina Maddoxa (15), zbog čega je Angelina i zatražila razvod.

Izvor je US Weeklyju kazao kako će Brad surađivati u svemu, jer voli djecu više od ičeg. Pitt se iskreno kaje, i na ovaj će način pokušati sa sebe skinuti stigmu nasilnika.

Nakon tog incidenta Pitt je ostao živjeti u njihovoj vili na Hollywood Hillsu, a Angelina i djeca su se preselili u vilu u Malibuu.

>> FBI će istražiti incident: Pijani Brad Pitt 'podivljao' na letu i počeo udarati djecu?

Komentara 2

KA
kažemja
16:14 04.10.2016.

Na koju foru je ona dobila skrbništvo baš nad svo šestero djece?

MI
Miljanin
12:16 05.10.2016.

Suze niz guze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije