Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno i rade

Bojana Gregorić Vejzović i suprug Enes u braku su 17 godina i rade zajedno, sada su otkrili tajnu svoje ljubavi

Zagreb: Poznati na premijeri predstave "Subota, nedjelja i ponedjeljak"
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/12
09.01.2024.
u 16:30

Ipak, Bojana i Enes slažu se u jednom. Mišljenja su da je razumijevanje važna odrednica kvalitetnog braka, a pripadnost istom zanimanju lijepa prednost.

Glumci Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović u braku su već 17 godina. Uz brak, veže ih i ljubav prema poslu. U Gavelli, dramskom kazalištu, nedavno je praizvedena predstava ''Majka''. Redatelj predstave je upravo Enes, dok je Bojana igra ulogu majke koja je žrtvovala svoju karijeru, sav svoj život radi brige o obitelji, o svoje dvoje djece, o svojem mužu, o kući. I sad su djeca odrasla i napuštaju roditeljski dom. Odlaze svaki svojim putem i s time se majka jako teško nosi. Sada su supružnici podijelili neke detalje o svojem braku. Bojana je rekla kako misli da nema recepta za dug i stabilan brak. 

– Mislim da za to uistinu nema recepta, da ljubav podrazumijeva jako puno i strasti i razumijevanja, a poslije i kompromisa. I definitivno prijateljstvo koje onda par veže da može prebroditi sve oluje koje život donosi – rekla je za HRT. Odala je kako su se ona i Enes upoznali u Gavelli. 

VEZANI ČLANCI:

– Radili smo na predstavi "Kuća & Vrt" Nine Kleflin. Nakon toga na predstavi "Popcorn" Dražena Ferenčine, koji je trenutačno i ravnatelj ovog kazališta – kazala je. Spojila ih je ljubav prema glumi i kazalištu. Enes tvrdi da je u četvrtoj godini života bio sto posto siguran da je gluma jedino čime se želi baviti. 

– Zaljubio sam se u glumu kroz film, televiziju, tadašnje serije. Kazalište sam jednostavno naučio voljeti - priznao je Vejzović, a njegova supruga kaže da ju je kazalište opčinilo još kao djevojčicu. Prvo se bavila baletom, no nakon što joj se dogodila ozljeda, gluma je bila logičan slijed. 

Bojana i Enes slažu se u jednom. Mišljenja su da je razumijevanje važna odrednica kvalitetnog braka, a pripadnost istom zanimanju lijepa prednost.

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom: 'Puno je tu rada'

Komentara 1

Avatar nisam_robot
nisam_robot
17:33 09.01.2024.

Još da imaju istog stilista. Ona gracilna i ukusno obučena. On, kožnu jaknu iz 80tih, cargo hlače... omg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije