Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivna poruka

Bivša zaručnica Vladimira Klička skuplja donacije za Ukrajince: 'Nemojte sjediti prekriženih ruku'

Foto: Kolaž/Pixsell
1/6
11.03.2022.
u 23:30

Glumica i bivša zaručnica Vladimira Klička (45), Hayden  Panettiere (32) pridružila se brojim zvijezdama i pokrenula je fond za pomoć Ukrajincima.

Glumica i bivša zaručnica Vladimira Klička (45), Hayden  Panettiere (32) pridružila se brojim zvijezdama i pokrenula je fond za pomoć Ukrajincima.

Hayden se oglasila i na YouTube kanalu organizacije Hoplon International te pružila podršku Ukrajincima emotivnom porukom.

- Ne postoje riječi da se opiše kako je gledati rat u Ukrajini. Užasavajuće je znati da se ljudi koje smatram svojom obitelji i prijateljima očajnički pokušavaju izboriti za svoj život i zemlju koju vole- započela je glumica.

- Stvorila sam ovu organizaciju kako bih direktno pomogla ljudima. Ne mogu samo stajati po strani i gledati kako ova katastrofa bjesni. Molim vas, nemojte sjediti prekriženih ruku. Pomozite doniranjem koliko god možete jer zajedno im možemo pomoći u njihovoj borbi- dodala je Hayden.

Podsjetimo, Vladimir Kličko pridružio se ukrajinskoj vojsci i brani svoju domovinu od ruske invazije, a Hayden Panettiere izjavila je prije par dana kako je njihova sedmogodišnja kći Kaya na sigurnom te se ne nalazi u Ukrajini. 

Poznati sportaš imao je turbulentnu vezu s 32-godišnjom glumicom i u nekoliko navrata su prekidali i opet se mirili, a kada su se zaručili mnogi su mislili kako će par vezu okruniti brakom, ali 2018. godine zajedničkom izjavom su otkrili kako više nisu zajedno. 

VIDEO Ukrajinska pobjednica Eurosonga Jamala sada je izbjeglica: Dva dana smo putovali do Ternopila, dva dana za 400 km

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije