Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Bivša voditeljica Monika Olujić rodila je prije dva mjeseca, a sada objavila novu fotku i pokazala kako izgleda

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/14
20.12.2021.
u 11:29

Olujić je izgledala senzacionalno u ružičastom odijelu koje je odjenula za izlazak. U opisu je kratko napisala: ''Samo ljubav''

Bivša televizijska voditeljica, a danas kreativna producentica na narodnom Monika Olujić (39) objavila je na društvenim mrežama fotografiju s proslave rođendana svoje prijateljice. Olujić je izgledala senzacionalno u ružičastom odijelu koje je odjenula za izlazak. 
U opisu je kratko napisala: ''Samo ljubav''- Fotka je brzo skupila nekoliko stotina lajkova i komentara. 

 

Mnoge je posebno oduševilo kako Monika izgleda s obzirom na to da je u listopadu na svijet donijela svoje treće dijete. Monika je rodila sina i to samo pet mjeseci nakon što se udala za zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića (44)

Nekadašnja supruga Marija Mamića za Frana se udala početkom svibnja. Par je u vezi od 2019. godine, a zaruke su se dogodile u veljači ove godine na romantičnom putovanju po egzotičnoj destinaciji.  Na svom vjenčanju Monika je blistala u vjenčanici modne kuće Safiyaa, a posebno joj je važan bio vjenčani buket u kojem je na poseban način odala počast pokojnoj mami Miri, koja je preminula prije četiri godine, i kojoj je posvetila tri orhideje u buketu.

Vjenčanje Monike i Frana odvilo se u jednom zagrebačkom hotelu u skladu s epidemiološkim mjerama koje su bile na snazi, a otkriveno je i kako je par prvi ples otplesao uz pjesmu Matije Cveka. Inače, Monika iz braka s Marijom Mamićem ima dvojicu sinova, 8-godišnjeg Jakova i 11-godišnjeg Josipa. 

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

Komentara 2

DU
Deleted user
12:24 20.12.2021.

Moramo shvatititi da kada jednom krenemo tim nekim putem povratka nema ili je teško ostvariv , a da li je to ono što želimo i da li nas to veseli ovisi o svakome od nas....

Avatar Primarius
Primarius
12:19 20.12.2021.

u doba posvemašne tolerantnosti....skromni pučani mole da se na slijedećoj naslovnici nađe članak o ženi kakvog, pekara , zidara, krojača ili čistača barem...hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije