Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavila je dalje

Bivša supruga Bena Afflecka nije bila na raskošnoj ceremoniji, a izvor sad otkriva pozadinu odnosa bivšeg para

Foto: Press Association/Pixsell
1/8
29.08.2022.
u 23:30

Drugi izvor blizak paru izjavio je za isti medij da će bivši par uvijek ostati čvrsto povezan.

Američka glumica Jennifer Garner (50) razvela se od glumca Bena Afflecka 2017. nakon 12 godina braka. Garner mu je unatoč razvodu i godinu kasnije bila velika podrška pa je u kolovozu 2018. intervenirala i natjerala ga na odvikavanje od ovisnosti o alkoholu, te ga je odvezla u kliniku za rehabilitaciju. I dalje su u dobrim odnosima iako se Affleck vratio bivšoj Jennifer Lopez (53) s kojom je 50-godišnji Ben stao i pred oltar. 

No, Garner na ceremoniji koja je održana 21. kolovoza na Affleckovom imanju od 87 hektara na otoku Hampton u Georgiji, nije bila prisutna, ali izbor koji je blizak s glumcima kaže da to ne znači da nije sretna zbog svog bivšeg muža. 

"Siguran sam da je oduševljena što se riješila svog četvrtog djeteta", rekao je izvor, spominjući sve što je glumica učinila za svog bivšeg supruga, piše Page Six. Djeca bivšeg para, 16-godišnja Violet, 13-godišnja Seraphina, te 10-godišnji Samuel bili su prisutni na očevom vjenčanju, a izvori bliski paru za Page Six su rekli kako nije poznato je li Garner uopće bila pozvana na vjenčanje.

Drugi izvor blizak paru izjavio je za isti medij da će bivši par uvijek ostati čvrsto povezan. "Jen je uvijek svemu pristupala na isti način, bez obzira s kim je Ben bio. Imaju zajedničku djecu pa ako padne u još jednu krizu ili poklekne, to bi ujedno bio i njezin problem", otkrio je izvor blizak glumici.

"Jen je odrasla s roditeljima koji su bili u sretnom braku, a njezine sestre su se udale, tako da znam da je htjela da to uspije. Ali nakon svega je nastavila dalje", dodao je.

VIDEO>>Djevojka (18) ima fobiju od Michaela Jacksona: 'Kad čujem Thriller, uspaničim se i prođu me trnci'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije