Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prinova

Nedugo nakon što je obnovila ljubav s poduzetnikom Kristina Bradač čeka dijete!

kristina bradač
Foto: Instagram
1/5
22.07.2015.
u 08:38

Bivša manekenka i dizajnerica ženskih torbi 'Mariposa' od ove zime uživat će u slatkim izazovima roditeljstva s partnerom Mirom Radićem

Lijepe vijesti stižu iz krugova bliskih bivšoj manekenki Kristini Bradač. Naime, 38-godišnja Kristina i njezin sedam godina mlađi partner Miro Radić ove zime postat će prvi put roditelji, piše Story.

Dizajnerica torbi vlastitog brenda Mariposa trenutačno je u četvrtom mjesecu trudnoće, a trudničke dane podnosi bez problema. Iako par vijest nije htio komentirati, po Kristininu Instagram profilu može se zaključiti da na svijet uskoro stiže djevojčica. 

Inače, nekadašnja manekenka i poduzetnik vezu su obnovili početkom godine nakon što su se u proljeće 2013. godine razišli nakon godinu i pol dana ljubavi.

Svega nekoliko mjeseci prije nego što se upustila u vezu s Radićem, Kristina se razvela od nogometaša Daria Smoje.

-Nepopravljiva sam romantičarka i vjerujem da za svakog postoji osoba koja mu je suđena. Vjerujem u izvanserijsku ljubav. Mislim da je u tome i moja dodatna snaga jer nikada nisam izgubila vjeru u ljubav, čak ni nakon razvoda –  izjavila je uspješna dizajnerica za Story koja će, osim u staroj ljubavi, uskoro uživati i u prinovi koju si je dugo priželjkivala.

 

👧🏼in me#sljokica#curica#ludica

Fotografiju objavljuje Kri💫 (@kristinabradac)

>>Poznate Hrvatice odabrale svoje omiljene ljetne komade!

>>Kristina Bradač predstavila novu kolekciju torbi Mariposa

Komentara 6

MR
MRUDante
10:32 22.07.2015.

nevjerojatno važna informacija. nevjerojatno!

ĆA
ćaćaća
13:12 22.07.2015.

s poduzetnikom i sve spontano :))

Avatar _Hedon_
_Hedon_
13:23 22.07.2015.

eto popravili ste mi dan s ovom informacijom,fala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije