Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila i donnu vekić

Bivša hrvatska tenisačica Ajla Tomljanović pozirala za australski Vogue: 'Ne mogu vjerovati'

Foto: Instagram
1/5
18.01.2023.
u 17:30

U srpnju 2014. godine Ajla Tomljanović postaje australska državljanka i nastupa pod australskom zastavom.

Bivša hrvatska i sadašnja australska tenisačica Ajla Tomljanović (29) oduševila je svojim najnovijim fotografijama na kojima je pozirala za jedan od najpoznatijih modnih časopisa - Vogue. Ajla je za australski Vogue pozirala u raznim odjevnim kombinacijama poput hlača od odijela koje je uparila sa sakoom, a ispod je imala samo kratki crni top, zatim uska bijela haljina te duga crna suknja s istim crnim topom. A to su samo neke od sjajnih kombinacija u kojima je pozirala poznatim fotografima.

- Wow, još uvijek ne mogu vjerovati da smo ovo stvarno napravili. Sjećam se da sam bila na snimanju i pomislila da ću povjerovati tek kada vidim ovo. Osjećam se nevjerojatno zahvalno - napisala je 29-godišnja tenisačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajla Tomljanovic (@ajlatom)

Svojim isklesanim tijelom u potpunosti je oduševila svoje obožavatelje koji su to i pokazali u komentarima, a oduševljena je bila i profesionalna tenisačica Donna Vekić (26). Ova vijest razveselila je pratitelje koje je samo nekoliko dana prije ražalostila viješću kako na kraju ipak neće moći natjecati na teniskom turniru Australian Open. Razlog je bilo njezino zdravstveno stanje.

- Užasno mi je što moram pisati ovo, ali nažalost neću se moći natjecati na ovogodišnjem turniru Australian Open. Napravila sam sve što sam mogla da ozdravim, ali ponestalo mi je vremena za oporavak. Jako je teško bilo donijeti ovu odluku, ali moram slušati svoje tijelo - napisala je u objavi na toj društvenoj mreži uspješna tenisačica.

Inače, Ajla je rođena u Zagrebu 7. svibnja 1993. godine u obitelji hrvatskog rukometnog reprezentativca Ratka Tomljanovića. Njezina starija sestra Hana Tomljanović također je tenisačica. U paru s Christinom McHale osvojila je juniorski Australian Open 2009. godine, a zatim je imala dužu pauzu zbog mononukleoze. Tenisu se ponovno vratila  početkom 2013. godine, nakon čega je ostvarila svoj najveći uspjeh na WTA Touru, 4. kolo jakog turnira u Miamiju na Floridi. U prvom kolu svladala je Kazahstanku Kseniju Pervak 6:2, 6:2, zatim i tada 26. tenisačicu svijeta Juliju Görges 7:6, 6:2. Poslije meča protiv Görges odigrala je zahtjevan susret protiv još jedne Njemice Andree Petković, svladavši ju rezultatom 0:6, 6:4, 7:6, da bi u sljedećem kolu bila poražena od tada 30. igračice svijeta Belgijke Kirsten Flipkens. Tim rezultatom skočila je za 71. mjesto te je potvrdila svoj povratak.

U srpnju 2014. godine postaje australska državljanka i nastupa pod australskom zastavom.

VIDEO>>Jeremy Renner otpušten iz bolnice nakon teške nesreće koju je doživio: 'S obitelji kod kuće'

Ključne riječi

Komentara 1

PU
paul-umpe
19:34 18.01.2023.

Ajla hrvatica hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije