Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nova lova'

Biste li je prepoznali? Vodila je show na Novoj TV, a onda je nestala iz javnosti

Foto: Instagram
1/8
28.03.2024.
u 14:00

Nakon toga sudjelovala je u 'Farmi', a zatim se potpuno povukla iz javnosti. No, ipak se odlučila vratiti te sada radi na dvije satelitske televizije i organizatorica je evenata.

Voditeljice Žane Štrbac Kukolj mnogi se sjećaju jer je vodila show ''Nova lova'' na Novoj TV. Nakon toga sudjelovala je u ''Farmi'', a onda se potpuno povukla iz javnosti. No ipak se odlučila vratiti, te sada radi na dvije satelitske televizije i organizatorica je evenata. 
– Vratila sam se, ambiciozna kao i uvijek, s raznim novitetima. Vodim dvije televizijske emisije i radim u jednoj odličnoj hrvatskoj firmi kao menadžer projekta, u suradnji s organizacijama raznih evenata – izjavila je za Tabloidno

 

Bujno poprsje i vitka figura i danas su joj zaštitni znak, a kaže da joj je emisija ''Nova lova'' nezaboravno iskustvo koje će pamtiti zauvijek. Ipak, smatra da žene imaju puno više pokazati od samih atributa. 
Žana je otkrila zašto se odlučila povući iz javnosti nakon ''Farme''.

VEZANI ČLANCI:

– Bio mi je potreban mir u tom periodu života, i mislim da svi imamo takvu fazu u životu, pogotovo medijski eksponirane ličnosti – rekla je. 

Dodaje da je sada fokusirana na posao te da joj privatni život ne pati. Smatra da će joj u daljnjoj karijeri pomoći emisije koje je vodila do sada. 

Foto: Youtube Screenshot

– Smatram da igram važnu ulogu, kao i svaki sudionik naše organizacije. Emisije koje sam vodila emitirale su se na Novoj TV, OBN-u, Z1 i na još nekoliko njih, tako da ne vidim razlog zašto se ne bih u budućnosti pokušala ponovno okušati s nekim većim ciljevima. Sve je moguće uz dobru organizaciju – zaključila je. 

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Komentara 8

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
15:24 28.03.2024.

Prepoznatljiva je...po botoxu i silikonu!

GE
generacija57
14:56 28.03.2024.

Strašne čobe,da zbrišeš kad ju sretneš.

PO
Polarus
15:18 28.03.2024.

madrac na napuhavanje je jeftiniji... puno jeftiniji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije