Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima 49 godina

Biste li je prepoznali? Slavna manekenka uhvaćena nakon izlaska, u torbici je skrivala bocu votke

Foto: Profimedia
1/13
04.11.2023.
u 08:00

Kate je sada uhvaćena kako se vraća iz burnog noćnog izlaska, nakon što je proslavila svoju novu suradnju s British Beauty Councilom u Covent Gardenu koji su je proglasili svojom globalnom ambasadoricom.

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki i modela, Kate Moss (49), rijetko daje intervjue, a pogotovo ne progovara o kontroverzama koje prate ovu britansku manekenku od mladih dana. Jedna od kontroverza su i objavljene fotografije na kojima se vidjelo kako uzima kokain, a koje nisu zaobišle ni jedan medij 2005. godine. Moss je priznala krivicu, ali ističe kako je droga jednostavno bila općeprihvaćena u njenom okruženju. Zbog kontroverze s drogom izgubila je mnoge unosne ugovore na modnom polju. 

No, prošle godine hvalila se kako je počela brinuti o sebi i svom zdravlju te da pazi što unosi u svoje tijelo. Zbog toga je sve iznenadilo kada su je paparazzi uhvatili nakon dugo vremena.
Kate je sada uhvaćena kako se vraća iz burnog noćnog izlaska, nakon što je proslavila svoju novu suradnju s British Beauty Councilom u Covent Gardenu koji su je proglasili svojom globalnom ambasadoricom. Pridržavala se za svog prijatelja Pawela Walickog, a u torbici je imala skrivenu bocu votke. Mnogi su na fotkama primijetili da joj je lice ispijeno, te da izgleda umorno, ali i da ima potpuno izgubljen pogled. 

Foto: Profimedia

Njezina modna priča započela je 1988., kada je imala samo 14 godina i kada joj je na letu avionom prišao vlasnik modne agencije Storm. Tada nije sebe vidjela u ovom svijetu. Njezin početak bio je traumatičan, a posao se pokazao teškim, kakvim ga je i očekivala. Godinu dana nakon zamolili su je da skine top za potrebe snimanja, a 15-godišnja Moss bila je jako sramežljiva zbog čega je pokupila svoje stvari i istrčala van. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Sa 16 godina postala je jako traženo lice nakon fotografiranja za magazin The Face na pješčanoj plaži u Sussexu koje je odradila s prijateljicom, pokojnom fotografkinjom Corinne Day. To fotografiranje opet joj je donijelo probleme jer je morala biti gola. 
- Fotografkinja je rekla da, ako ne skinem gornji dio, neće me angažirati za snimanje za Elle. Bilo je bolno. Voljela sam je, ona mi je bila najbolja prijateljica, no bila je zeznuta osoba. No, slike su sjajne, snimila je što je željela zbog čega sam ja patila, no te su mi slike donijele puno toga dobroga. Promijenile su moju karijeru - kazala je. Upravo zbog tog snimanja angažirao ju je Calvin Klein 1992. za svoju kampanju donjeg rublja, no sjećanja na taj posao, kad je pozirala s glumcem Markom Wahlbergom u New Yorku, nisu baš lijepa. Ponovno je bila u toplesu i osjećala se ‘objektivizirano, ranjivo i uplašeno‘. Uzimala je valium samo kako bi se smirila i mogla ustati iz kreveta. 

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

- Igrali su na moju ranjivost. Calvin je to obožavao - prisjetila se. Njezina prijateljica Day snimila je i kontroverzne fotografije za Vogue magazin godinu dana kasnije, koje su kritizirane jer navodno promoviraju ‘heroin chic‘. 

- Bila sam žrtveno janje za probleme mnogih ljudi. Nikad nisam bila anoreksična. Nikad. Nikad nisam uzimala heroin. Bila sam mršava jer me na snimanjima i revijama nisu hranili i zato što sam oduvijek bila mršava - kazala je.

VIDEO Janica Kostelić u šetnji s djecom na Jarunu

 

Komentara 3

IV
Ivo123
09:41 04.11.2023.

Macka i pol

HA
Haha
15:08 04.11.2023.

Meni uvijek draga.

BL
blackeder2022
13:06 04.11.2023.

To je ona za koju tvrde da nema nos,nego usisavać od preko 2000W!Nevodno,susijedi su prijavili nepoznatu počiniteljicu ,jer je nakon njezona prolaska,nestala puna crta na kolniku , i pješački prelaz!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije