Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IT' PAR

Biste li ih prepoznali? Jedan od najmoćnijih domaćih parova, zarađuju milijune

Foto: Instagram
1/34
03.03.2024.
u 09:00

Izabel Kovačić na Instagramu je podijelila fotografiju supruga Matea Kovačića i sebe još dok su bili tinejdžeri.

Poduzetnica i supruga jednog od najpoznatijih domaćih nogometnih reprezentativaca Matea Kovačića, Izabel Kovačić prošlog je vikenda na društvenoj mreži Instagram odgovarala na pitanja svojih pratitelja, a s njima je odlučila podijeliti i jednu staru fotografiju sebe i supruga Matea Kovačića. Naime, njene pratitelje zanimalo je kako su se upoznali i kako se između njih dvoje rodila ljubav. Izabel je odgovorila na pitanje i pokazala fotografiju na kojoj su bili tinejdžeri. 

- Mateo i ja upoznali smo se kao tinejdžeri preko prijatelja. Išla sam trčati s prijateljicom i zastala sam u prostorima za hobije koji su bili pored naše crkve, u kojima smo uglavnom bili sve slobodno vrijeme. Tamo je on igrao Playstation s prijateljima. Tad smo postali najbolji prijatelji - napisala je atraktivna plavuša na društvenoj mreži. 

Na fotografiji su mladi golupčići pozirali zagrljeni, Mateo je još tada nosio fiksni aparatić za zube, bijelu dolčevitu i bijelu šiltericu, dok je Izabel nosila jeans košulju te ga je prebacila ruku preko njegova ramena. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/3

U vrijeme kada se ovaj domaći 'it' par zaljubio Mateo je bio ministrant u crkvi, a Izabel je pjevala u crkvenom zboru. Vjenčali su se u lipnju 2017. u župi Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Sinčića Ivana dobili su u listopadu 2020., a Izabel je gotovo cijelu trudnoću držala u tajnosti.

 

VIDEO: Severina i Let 3 u Močvari

Komentara 5

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
09:10 03.03.2024.

Oni zarađuju? Ili on zarađuje.

Avatar Idler 3
Idler 3
09:44 03.03.2024.

Super su kak dva taubeka jedino - najmoćniji ?!

AN
Antonio1952
11:33 03.03.2024.

Zasto uvijek morate o zaradama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije