Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se njega?

Bio je najmlađi natjecatelj prošle sezone showa 'The Voice', a evo kako danas izgleda i što radi

Foto: HRT
1/4
26.10.2023.
u 07:00

Jakoba Grubišaka mnogi se sjećaju iz showa "The Voice" u kojem je nastupao u timu Ivana Dečaka, a nakon ispadanja iz showa Jakob je nastavio graditi svoj glazbeni put o kojem nam je sve ispričao u kratkom razgovoru.

Glazbenika Jakoba Grubišaka mnogi se sjećaju iz showa "The Voice" u kojem je nastupao u timu Ivana Dečaka, a nakon ispadanja iz showa Jakob je nastavio graditi svoj glazbeni put. Mladi glazbenik tako je nedavno objavio novi singl s pripadajućim videospotom imena "Rane". Ova pjesma, ispričao nam je Jakob, govori o tome kako ljubav prave osobe može nas vratiti na pravi put i iscijeliti sve psihičke rane koje smo zadobili tijekom života.

- Iz osobnog iskustva moram reći da mi ova poruka puno znači iako je zapravo vrlo jednostavna - dodao je Jakob te otkrio da je pjesmu aranžirao Alan Dović, dok je sam napisao glazbu i tekst. Za pripadajući videospot zaslužna je Mare Milin.

Grubišak kaže da su reakcije publike na spot i pjesmu pozitivne.

- Drago mi je što se publika našla u pjesmi i jedva čekam predstaviti i ostale singlove na kojima radim - kaže glazbenik koji motivaciju za svoj rad pronalazi u svakodnevnom životu.

- Obično pokušavam zabilježiti neke meni posebno izražajne trenutke ili osjećaje. Nekada su trenuci iz osobnog iskustva, a nekada iz opažanja okoline - kaže glazbenik koji trenutno priprema svoj prvi studijski album.

Jakob svira i gitaru i klavir, a pjevanjem se počeo baviti nakon glazbenog školovanja.

- Do pjevanja sam došao slučajno jer sam na ispitu u glazbenoj školi s lakoćom obavljao pjevačke zadatke i to mi se činilo prirodno te su mi tada savjetovali kako bih se mogao početi baviti pjevanjem na što tada nisam puno reagirao. Tek poslije sam shvatio koliko mi se to sviđa i tada sam krenuo u Rock Akademiju gdje sam ostvario svoje prve korake u pjevačkom svijetu. Tamo me svemu što znam o pjevanju naučila moja profesorica Martina Đurđević kojoj sam jako zahvalan - ispričao je Jakob.

VEZANI ČLANCI

U razgovoru se osvrnuo i na svoje sudjelovanje u The Voiceu koji pamti po ljudima koje je upoznao i uzbuđenju i iskustvu nastupanja. U ovom natjecanju u svojoj sezoni bio je najmlađi kandidat.

- Uvijek kažem da mi je to jedno od najboljih iskustava u životu te se veselim vidjeti što će pružiti nadolazeća sezona. Voice me naučio da treba vjerovati u sebe i da je najvrjednije biti autentično svoj - kaže te dodaje da s mentorom Dečakom trenutno nije u kontaktu, ali da bi mu bilo drago da on podrži njegov rad.

Jakob je istaknuo i da još uvijek traži svoj žanr, ali da trenutno uživa u pop countryju, no ne želi se ograničiti samo na njega. Duet bi, kaže, volio snimiti s Mijom Dimšić, a o inozemnoj karijeri ne razmišlja. Uz sve, Jakob studira i komunikacijski menadžment, a slobodno vrijeme, kojeg nema puno, voli provoditi s prijateljima i u kuhinji jer jako voli kuhati.

VIDEO Objavljene nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi:  'Najbolje šta sam napravia je šta san te privaria'

Komentara 1

MO
Monday07
22:06 26.10.2023.

Bio je najmlađi, ali mu je glas zvučao famozno i puno ozbiljnije. Često i danas pogledam njegove nastupe s Voicea. Sretno Jakobe! Ostvari svoje snove !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije