Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
christy turlington

Bila je jedna od najljepših žena 90-ih, a evo kako danas izgleda, protivnica je estetskih korekcija

Foto: Profimedia
1/7
13.08.2023.
u 18:30

Jedna od pet modela koje su žarile i palile 90-ih godina još uvijek odlično izgleda, čemu su mogli posvjedočiti i posjetitelji Sarajevo Film Festivala ove godine.

Christy Turlington jedna je od onih žena za koje je vrijeme stalo. Jedna od pet modela koje su žarile i palile 90-ih godina još uvijek odlično izgleda, čemu su mogli posvjedočiti i posjetitelji Sarajevo Film Festivala ove godine.

Foto: Sarajevo Film Festival

Tamo se Christy pojavila kako bi pružila podršku prijatelju, frontmenu benda U2, Bonu Voxu. Kao i kolegice Naomi Campbell, Linda Evangelista i Cindy Crawford bit će glavna zvijezda rujanskog izdanja najpoznatijeg modnog časopisa Vogue, a na fotkama koje su izašle izgleda senzacionalno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Turlington ima 54 godine i vodi potpuno miran život. Još uvijek se bavi modelingom, a uz to se potpuno bacila u humanitarne vode.

Od 2005. godine radi s organizacijom CARE te se zalaže za zdravlje majki. Kaže da se ne želi podvrgavati estetskim korekcijama, a otkriva i da puno vremena provodi baveći se jogom

- Ikone ljepote su za mene žene koje nisu ništa na sebi popravljale ili povećavale. Volim vidjeti pravo lice, lice nekoga tko je proživio život. Mislim da takva lica više ne viđamo - izjavila je u jednom intervjuu prije tjedan dana. 

VEZANI ČLANCI:

- Ljepota je ideal bez granica koji možemo naći svugdje. To je nešto što prolazi evoluciju, ne samo ideja ljepote nego naše razumijevanje tog poj,a. Ljudi ga pokušavaju definirati gledajući vanjštinu, ali ja sam naučila s vremenom da je to osjećaj i u neku ruku, prihvaćanje - komentirala je. 

U braku je s redateljem Edwardom Burnsom s kojim ima dvoje djece, Finna i Grace. Njena kći krenula je stopama svoje majke te je nosila već nekoliko važnih revija od kojih je i ona za Carolinu Herreru.

VIDEO Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

Komentara 7

DU
Deleted user
00:42 14.08.2023.

Dostojanstveno lijepa! Kao crno vino! Zamisli da vino koje odstoji ima okus portugisca?

BB
branimir.bauer.9
15:40 14.08.2023.

Kakve oči !

SK
skupiduša
14:46 14.08.2023.

Kakvo čuđenje, pa prirodno da se čovjek mijenja od rođenja pa do smrti. Drugo je što se mnoge žene podvrgavaju raznim zahvatima i tako se ne povratno u nakaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije