Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother:

Miljenici regije - Evo kako su izgledala braća Vasić prije četiri godine

big brother
Foto: Screenshot
11.09.2015.
u 16:05

U ružičastim majicama otkrili su i da obožavaju Milana Stankovića, čije su postere odnijeli iz svog doma u tadašnji zamjenski dom...

Dragutin Giba i Miroslav Mika Vasić, blizanci slavne obitelji iz Big Brothera, imaju već iskustva s nastupima u reality showu.

Tako su s obitelji sudjelovali u emisiji "Mijenjam ženu". Prije četiri godine, Giba i Mika predstavili su se kao srednjoškolci koji žele postati frizeri.

– Volimo imati dobar stajling i imamo sve u trendu, Ako treba, nešto markirano, a frizure volimo mijenjati – govorili su tada Vasići.

U ružičastim majicama otkrili su i da obožavaju Milana Stankovića, čije su postere odnijeli iz svog doma u tadašnji zamjenski dom. – Milan Stanković je naš ekstra idol – dodala su braća.

Osim u dva spomenuta showa, braća su se pojavila i u showu "Moja kuhinja, moja pravila".

>>Rada oplela po Zorici tijekom kave s Big Brotherom, osvećuje joj se za grijehe iz prošlosti!

>>Ervin grije drhtavu Steffani, odnos im sve romantičniji

Komentara 32

SO
Sos
17:09 11.09.2015.

Kad im nema vise tugoslavije sad nazivaju regijom i prezentiraju nam ove pedere nebitne kao i njihova propala drzava

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:58 11.09.2015.

Koji freak show

G1
grom 111
17:32 11.09.2015.

tako izgledaju pederi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije