Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrujao se

Ben Affleck zaglavio na parkiralištu, pa udario druge automobile dok je izlazio

Foto: DyD Fotografos/DPA/PIXSELL
1/16
01.03.2023.
u 17:09

Affleck je prvo pokušao sam izaći s parkirnog mjesta, a nakon neuspjeha uzeo je predah. Ova situacija glumca je uzrujala, pa je posegnuo i za cigaretom i kavom te tipkao po mobitelu naslonjen na automobil.

Glumac Ben Affleck (50) zapeo je u svom Mercedesu na parkirnom mjestu, a kamere su ga snimili dok je pokušavao izaći. Glumac je u jednoj ulici bočno parkirao svoj luksuzni auto, no automobili koji su se nalazili ispred i iza njega onemogućili su mu izlazak.

Affleck je prvo pokušao izaći s parkirnog mjesta, a nakon neuspjeha uzeo je predah. Ova situacija glumca je uzrujala, pa je posegnuo i za cigaretom i kavom te tipkao po mobitelu naslonjen na automobil. 

Nakon nekog vremena i čekanja, glumac je odlučio ući u svoj automobil i pokušao polako izaći s parkinga na kojem se bočno parkirao. Cijelu situaciju zabilježile su kamere, a sudeći prema snimkama, Ben je u nekoliko navrata udario druge aute u pokušaju rješavanja problema. Njegov izlazak s parkirnog mjesta trajao je ukupno 45 minuta, a snimka je postala viralna.

Inače, glumac je poznat kao ljubitelj luksuznih automobila, a posjeduje ih nekoliko. Osim Mercedesa, vlasnik je i Ford Bronca koji vrijedi oko 2 milijuna dolara. Također posjeduje Lexus RX, Teslu Model S, klasični Chevrolet Chevelle SS, žuti Lamborghini Urus, Bentley Bentaygu i Dodge Challenger SRT Hellcat.

Glumca obožavatelji i fotografi prate u stopu nakon što se vratio svojoj staroj ljubavi Jennifer Lopez. Par je danas u braku, a često ih prate znatiželjni pogledi. Tako je kamera tijekom prijenosa dodjela nagrada Grammy uhvatila u jednom trenutku bračni par kako razgovaraju te je djelovalo kao da Jennifer nešto prigovara Benu koji joj je u tom trenutku šapnuo nešto na uho. Ova situacija koju su zabilježile kamere brzo se počela dijeliti na društvenim mrežama, a Daily Mail je uz pomoć osobe koja čita s usana prenio o čemu je bračni par pričao u trenutku kada su ih snimale kamere.

Kada je Ben nešto rekao Jennifer na uho ona se oštro okrenula prema njemu i rekla: Prestani. Potrudi se djelovati simpatičnije. Izgledaj motivirano. To su riječi koje je anonimni čitač usana pročitao, a prenosi ih Daily Mail. Na to joj je Ben kratko odgovorio: Možda hoću.

Poznato je kako Affleck nije veliki ljubitelj ovakvih okupljanja i nije uvijek ljubazan u blizini kamera i fotoaparata, dok je njegova supruga sasvim drugačija, pa je dio svoje pozitivne energije i ovaj put htjela prenijeti suprugu. Jenn i Ben bili su glavna vijest prošle godine kada su se vjenčali u srpnju u Las Vegasu, a potom su bračne zavjete izgovorili i par tjedana kasnije pred obitelji i prijateljima. 

VIDEO Rođeni su krivog rodnog identiteta, prebrodili unutarnju borbu i postali svjetski poznati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije