Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je u zagrebu

Batinić objavila nove fotke Filipa koji je u 'Život na vagi' ušao sa 234 kg, a skinuo čak 100 kg

Filip Mrčela
Foto: RTL/Screenshot
1/9
12.10.2023.
u 12:38

Batinić je objavila nekoliko fotografija Filipa koji je došao u Zagreb, te je u glavnom gradu Hrvatske bio i u shoppingu. Uz jednu fotografiju napisala je da je Filip danas neprepoznatljiv, te da trenira svaki dan i živ zdrav i ispunjen život.

Filip Mrčela bio je najkrupniji kandidat šeste sezone "Života na vagi". Sa svojih 25 godina tada je imao čak 234,6 kilograma.  Na posljednjem vaganju vaga mu je pokazala 173,4 kilograma te je do finala "Života na vagi" izgubio 61,2 kilograma, što je 26,1% tjelesne mase. Filip je do danas skinuo 100 kilograma, a  njegovoj transformaciji divi se i voditeljica Marijana Batinić.

Foto: Instagram

Batinić je objavila nekoliko fotografija Filipa koji je došao u Zagreb, te je u glavnom gradu Hrvatske bio i u shoppingu.

- Zgodan (i svakim danom sve zgodniji i zdraviji) mladić viđen u Zagrebu - napisala je Marijana uz fotku na kojoj je Filip. Uz jednu fotografiju napisala je da je Filip danas neprepoznatljiv, te da trenira svaki dan i živ zdrav i ispunjen život. 

Foto: Instagram

Mrčela je u ranije razgovoru za RTL.hr otkrio kako je u tome uspio. 

– Treniram šest puta tjedno. Sve ovisi koji su vam ciljevi. Ako je samo gubitak kilograma bitan, onda kod prehrane treba biti najveća konzistentnost. A ako kao ja, želite povećati mišićnu masu i izgubiti kilograme, bitna je konzistentnost i kod prehrane i kod treninga. To rečeno, konzistentnost kod jednog i drugog, ne znači da sve treba biti savršeno – naglasio je i dodao što mu je motivacija.
– Motivira me želja da se kompletno osamostalim, stanem u manju odjeću, želja da dižem veće težine i da putujem. Ima kriza, ali onda umjesto da odustanem, samo si dam malo oduška. Bilo u treningu ili prehrani. Ako ti je cilj savršenstvo, nećeš daleko dogurati – rekao je i otkrio koji mu je cilj. 

VEZANI ČLANCI:

– Krajnji cilj mi je zasad 100 kilograma, nakon toga idem kod plastičnog kirurga za skidanje viška kože – kazao je Filip.
Otkako je završio show, Filip šest dana u tjednu ide na treninge, a nedavno je otkrio i kako sada izgledaju njegovi treninzi i obroci. 

– Dvaput kardio + gornji dio tijela, dvaput kardio + donji dio tijela i dvaput samo kardio (boks i kružni trening). Što se tiče prehrane, hranim se jednostavnim jelima, nisam za preveliko kompliciranje. Fokusiram se na proteine i povrće uz dobre masti i ugljikohidrate u manjim, ali bitnim količinama. Ne radim neke ''cheat'' obroke, ali često ubacim niže kaloričniju verziju nečega uz obrok. Na primjer, neki light umak pomiješan s grčkim jogurtom s obzirom na to da stvarno volim umake – ispričao je nedavno u razgovoru za 24 sata

Od početka je bio svjestan kako se ništa neće dogoditi preko noći i da je upornost jedini ključ do uspjeha i vidljivih rezultata.

GALERIJA Danijela Dvornik pokazala nikad vitkiju figuru u jednodijelnom badiću

Filip Mrčela
1/38

– Zadovoljan sam, a također nestrpljiv. Mislim da je takva većina ljudi, nebitno koji im je cilj – nabiti mišićnu masu, poboljšati kondiciju ili smršavjeti – svi su oni nestrpljivi. Nema tu nažalost magije, samo biti konzistentan i strpljiv, uporan. Prehrana iznad svega, prvo to pa onda treninzi i odmor. Tim nekim redoslijedom. Ja sam više fokusiran na prehranu jer ne možeš vježbanjem poništiti lošu prehranu, koliko god ono bilo odlično – rekao je u razgovoru za RTL. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da su je vodili na duhovnu obnovu kada joj je dijagnosticirana multipla skleroza: 'Mislili su da me napao đavo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije