Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet kritično

Bata Živojinović priključen je na aparate i bori se za život

bata zivojinovic
03.09.2012.
u 10:58

Hospitaliziran je na Vojnomedicinskoj akademiji i priključen na aparate. Liječnici se više ne usuđuju davati nikakve prognoze o glumčevu stanju.

Unatoč optimističnim prognozama i snažnoj volji za oporavkom, pogoršalo se zdravstveno stanje glumca Bate Živojinovića (79), piše srbijanski Puls. Hospitaliziran je na Vojnomedicinskoj akademiji i priključen na aparate. Liječnici se više ne usuđuju davati nikakve prognoze o glumčevu stanju.

– Uz strpljenje, i njegovo i moje, dobit će on i ovu bitku. Zasad svi parametri govore da sve ide svojim tijekom u pozitivnom smjeru – rekla je glumčeva supruga Lula (73) kada je Bata prije dva mjeseca doživio moždani udar. Njegovi problemi sa zdravljem traju godinama.

Početkom srpnja glumac je doživio moždani udar i hospitaliziran je. Liječnici su rekli da će se oporaviti uz napomenu kako će oporavak biti dosta težak i spor jer su oštećenja od udara velika.

Živojinović, koji je dijabetičar, već je bio u životnoj opasnosti 2006. kad je preživio infarkt. Tada je bio na dvije operacije, proširene su mu arterije i ugrađena dvostruka premosnica. Potkraj 2011. posjetio je liječnika na Kubi zbog gangrene koja mu je nagrizala desnu nogu. Nakon detaljnog pregleda liječnici su mu rekli da ima sve predispozicije za moždani udar te kako bi se trebao pripaziti.

Ključne riječi

Komentara 20

AN
Android
11:19 03.09.2012.

Četnik bio - četnik ostao.

OB
-obrisani-
11:19 03.09.2012.

Ok, VL kaj morate prenostiti vijesti o deklariranom četniku?

PA
Paradoks
11:14 03.09.2012.

Pa bas se nije i pokazao kao Valter sto brani Sarajevo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije