Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supruga potvrdila

Bata Živojinović nije u životnoj opasnosti, uspješno se oporavlja

Živojinović, Dvornik
03.09.2012.
u 14:15

Supruga glumačke legende navela je da će Bata za nekoliko dana s odjela neurologije Vojnomedicinske akademije vjerojatno biti premješten na daljnju rehabilitaciju u toplice Selters u Mladenovac.

Lula Živojinović, supruga glumca Bate Živojinovića, demantirala je napise pojedinih srbijanskih tabloida objavljenih u današnjim izdanjima da se Živojinović bori za život i da mu se stanje pogoršalo.

– Naprotiv, Batino stanje je zadovoljavajuće s obzirom na težinu bolesti i on se oporavlja – kazala je za agenciju Beta Lula Živojinović dodavši da su svi zdravstveni parametri zadovoljavajući, prenosi srbijanski Blic.

Supruga glumačke legende navela je da će Bata za nekoliko dana s odjela neurologije Vojnomedicinske akademije, na koju je upućen iz bolnice Sveti Sava 21. kolovoza, vjerojatno biti premješten na daljnju rehabilitaciju u toplice Selters u Mladenovac.

Velimir Bata Živojinović (80) početkom srpnja doživio je teži moždani udar te je prvih 49 dana bio liječen u bolnici Sveti Sava. U listopadu 2006. godine preživio je srčani udar, a bolovao je i od gangrene koja je izliječena na Kubi prije tri godine.

Ključne riječi

Komentara 11

CV
crna vrana
15:19 03.09.2012.

Koliko je Bata pobio Njemaca , najbolje govori činjenica da je sam Hitler inzistirao da se Bata pošto poto pronađe i likvidira. Ha, ha ,ha ....

MA
maraton
15:29 03.09.2012.

Oće li Hrvati liti suze za partizanom Baton.Šta je on važan za Hrvatsku?

SO
sotokuco
14:23 03.09.2012.

Hrvatska je odahnula. Ponovo će on u legendarne juriše na Sutjesci, i bit će po onoj Slavko pazi metak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije