Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvela je na predstavu

Barbara Kolar pokazala majku i oduševila pratitelje: 'Prekrasne ste obje'

Foto: instagram
1/19
07.02.2024.
u 15:00

Barbara je s majkom u zagrebačkom HNK gledala Hamleta, predstavu za koju je ulaznice kupila prije 2 mjeseca

Hrvatska voditeljica Barbara Kolar (53) objavila je rijetku fotografiju s majkom koju ne viđamo često. Naime, njih dvije su izašle na predstavu u zagrebački HNK, a gledale su Hamleta

Tim povodom fotografirale su se ispred kazališta, a u objavi je Barbara napisala: "Ulaznice za ‘Hamleta‘ kupila sam prije 2 mjeseca, ali svaki dan čekanja se isplatio - već dugo nisam gledala nešto toliko lijepo! I da, mama je zadovoljna", pohvalila je Barbara i cijeli ekipu koja stoji iza predstave.

Gledatelji su u komentarima osvrtali se na predstavu, ali i na mamu i kćer.

"Pa predivno. Hvala ti na preporuci, kako je lijepo vidjeti vas zajedno!", "Prekrasne, i ti i mama", "Majka se ništa ne mijenja! Velika pusa objema", pisali su brojni.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Barbara se nedavno na društvenoj mreži Instagram pohvalila novim glamuroznim izdanjem koje baš i nije naišlo na pozitivne kritike njezine publike i obožavatelja. - Ono kad uspijem spojiti i frizuru i šminku i sjajne ljude i dobro raspoloženje… ispadnem skroz dobra buduća žena s naslovnice. Ne dodajem nikakve filtere, bila bi to uvreda za divan make up i ovu seriju spontanih fotografija – napisala je Barbara.

- „Ti si tako lijepa žena, ovo mi je totalno ne ti“, „Zgodni ste inače Barbara, ali ovo kao da je neka druga Barbara…“, „To više nisi ti, oprosti Barbara“, samo su neki od komentara začuđenih pratitelja, a mi možemo zaključiti da Barbara Kolar izgleda fenomenalno!

VIDEO Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije