Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olivier Rousteing

Balmainov dizajner progovorio o nesreći: "Skrivam se dugo, ali vrijeme je da vam ispričam što se dogodilo"

Foto: instagram
1/4
11.10.2021.
u 12:20

Olivier Rousteing (36) kreativni direktor francuske modne kuće Balmain na društvenim mrežama je podijelio fotografiju i priznao zašto se neko vrijeme skrivao od javnosti. Naimeprije godinu dana u njegovom domu u Parizu eksplodirala je peć, a sada je najnovijom objavom obilježio godišnjicu incidenta i s pratiteljima podijelio detalje

Olivier Rousteing (36) kreativni direktor francuske modne kuće Balmain na društvenim mrežama je podijelio fotografiju i priznao zašto se neko vrijeme skrivao od javnosti. Naime, prije godinu dana u njegovom domu u Parizu eksplodirala je peć, a sada je najnovijom objavom obilježio godišnjicu incidenta i s pratiteljima podijelio detalje.

-Prije godinu dana! Napokon sam spreman podijeliti ovo s vama. Skrivam se već dugo vremena i mislim da je sada pravo vrijeme da vam ispričam što se dogodilo. Prije godinu dana u mom je domu eksplodirala peć. Idućeg sam se jutra probudio u pariškoj bolnici Saint Louis. Sjajni liječnici tada su se borili s tisućama slučajeva korona virusa, a uspjeli su se pobrinuti i za mene. Nikada im neću moći dovoljno zahvaliti- započeo je Olivier.

-Napravio sam sve da sakrijem ovu priču, a ništa nisam spominjao ni najbližim prijateljima, ali ni svojem timu. Da budem iskren, zaista ne znam zbog čega sam se sramio. Vjerojatno zbog svoje opsjednutosti savršenstvom po kojoj je moda poznata i svojih vlastitih nesigurnosti- napisao je dizajner pa otkrio kako se skrivao iza maski, dolčevita i zatvorene odjeće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

-Shvatio sam moć društvenih mreža na kojima objavljujemo samo ono što uistinu želimo. Sada godinu dana kasnije napokon sam se oporavio, sretan sam i zdrav. Shvatio sam koliko sam sretan i svakodnevno zahvaljujem Bogu na životu- dodao je Olivier te se osvrnuo na svoju posljednju kolekciju za koju je istaknuo da je bila slavlje zacjeljivanja boli, a zahvalio je svima koji prate njegov rad i Balmain već godinama.

-Danas se osjećam slobodno, dobro i sretno. Započinjem novo poglavlje s osmijehom na licu i srcem punim zahvalnosti. Zahvaljujem svim doktorima i sestrama u pariškoj bolnici i svima koji su mi pomogli da se oporavim i onima koji su čuvali moju tajnu- volim vas. Bog vas blagoslovio i nikada nemojte odustajati. Nakon kiše uvijek dolazi sunce- zaključio je Olivier, a u komentarima su se nanizali brojni komentari podrške među kojima su i brojne svjetske zvijezde poput Kim Kardashian, Donatelle Versace i Cardi B.

"Volim te", "Drago mi je da si sada dobro", "Volimo te, ponosni smo na tebe", "Ovdje smo za tebe", "Pravi si borac", "Hvala ti što si podijelio svoju priču s nama", "Drago mi je da si se opravio", samo su neko od komentara pratitelja.

Olivier je na modnu scenu stupio sa samo 25 godina nakon što je bivši dizajner Balmaina Christophe Decarnin, ovu modnu kuću napustio je na vrhuncu slave, a Christophe se povukao zbog zdravstvenih razloga. Olivier je preoblikovao modnu kuću, a oko sebe je okupio mladu. Modnim svijetom vlada već desetljeće, a blizak je s mnogobrojnim svjetskim zvijezdama od Kim Kardashian do Beyonce i Zendaye.

-Dobio sam posao kreativnog direktora s 25 godina. Bio sam mlad i oduvijek sam se trudio biti ono što ja nazivam savršenim dizajnerom. Trudio sam se nikada ne učiniti pogrešan korak i uvijek biti u središtu modne pozornosti. Tako sam sve iskristalizirao, možemo to nazvati Olivierova kurija glamura i glamura Balmaina. Sve je svjetlucavo i sjajno, nikada nema tuge- otkrio je nedavno dizajner.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte' 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
15:13 11.10.2021.

Decku je odmah rekel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije