Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FAVORIT NA NATJECANJU

Baby Lasagna prvi na eurovizijskim kladionicama! Oglasio se na mrežama: 'Nešto ludo se dogodilo'

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/9
29.02.2024.
u 23:34

Baby Lasagna osvojio je hrvatsku, ali i europsku publiku sa svojom pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', a i sam se večeras oglasio na Instagramu kada je vidio što predviđaju kladionice

S današnjim danom Marko Purišić, popularni Baby Lasagna, službeno je prvi na eurovizijskim kladionicama, nakon pobjede prošlog vikenda na hrvatskom natjecanju Dora. Baby Lasagna osvojio je hrvatsku, ali i europsku publiku sa svojom pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', a i sam se večeras oglasio na Instagramu kada je vidio što predviđaju kladionice.

- Nešto ludo se dogodilo upravo, mislim da još niti ne shvaćam što se upravo događa. Hrvatska je preuzela vodstvo na Euroviziji, prema kladionicama. Što?! - poručio je Marko. Iako je prvo mjesto ranije zauzela Ukrajina te njihove predstavnice Alyona Alyona i Jerry Heil, oni se sada nalaze na drugom mjestu, dok je na trećem Island koji još nema predstavnika za Eurosong.

Podsjetimo, Baby Lasagna došao je na Doru kao prva zamjena nakon što je Zsa Zsa odustala od natjecanja, a nakon objave pjesme zaludio je sve obožavatelje Eurosonga. Nedugo nakon toga postao je favorit ovogodišnje Dore te je Hrvatska skočila na eurovizijskim kladionicama. Nakon objave pjesama 9. siječnja koje su se natjecale na Dori, Hrvatska je bila 32. na kladionicama i skočila je na 27. mjesto.

Službeni YouTube kanal Eurosonga objavio je pobjednički nastup Baby Lasagne u finalu Dore i u nekoliko sati prikupio je više od 100 tisuća pregleda te je trenutno osmi u trendingu na toj platformi. Fanovi prestižnog natjecanja izrazili su oduševljenje u komentarima: - "Hvala ti, Zsa Zsa, spasila si Hrvatsku", "Savršena priča o autsajderu", "Baby Lasagna će Malmo pretvoriti u MEOWmo" - dio je komentara ispod videa.

>> GALERIJA Pogledajte kako je izgledala Dora 2024.

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
1/116

Baby Lasagna se nakon pobjede na Dori vratio u rodnu Istru, nakon što je tjedan dana proveo u Zagrebu. Glazbenik je inače iz Umaga, no prvo je posjetio općinu Kaštelir-Labinci, odakle je njegova djevojka Elizabeta Ružić i gdje je snimio spot za pjesmu "Rim Tim Tagi Dim".

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 8

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
03:34 01.03.2024.

Baš bi bilo super da pobijedi, i da onda Hrvatska naredne godine organizira Eurovision.

GU
guslač
08:24 01.03.2024.

Odavno mi se gadi sve vezano uz Euroviziju. Kad sam čup ime izvođača pomislio sam evo opet jedan kvazi gejasti inkluzivni nešto ovo ono, ali svejedno sam mislio ajde poslušaj pjesmu. I moram priznati da mi se pjesma zapravo sviđala, posebno poruka i način na koji je sve skupa napravljeno. Čistp iznenađenje, vrlo ugodno moram priznati. Pjesmi i izvođaču želim veliki uspjeh na Euroviziji, no ipak ju neću gledati :)

ED
Edison2000
07:43 01.03.2024.

Konačno nas predstavlja umjetnik koji kroz pjesmu govori o ljubavi prema svom hrvatskom domu - želim mu pobjedu od srca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije