Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javna pohvala

Baby Lasagna otkrio da ga jedan domaći glazbenik uvijek rasplače, on se odmah javio: 'Hvala kolegi'

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/20
05.03.2024.
u 20:12

Kako je sada u fokusu javnosti, isplivalo je i njegovo staro gostovanje u podcastu Nebitno O Bitnom gdje je bio s bratom Martinom Purišićem, također glazbenikom

Od prošlog četvrtka Marko Purišić, popularni Baby Lasagna, službeno je prvi na eurovizijskim kladionicama, nakon pobjede prošlog vikenda na hrvatskom natjecanju Dora. Baby Lasagna osvojio je hrvatsku, ali i europsku publiku sa svojom pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Kako je sada u fokusu javnosti, isplivalo je i njegovo staro gostovanje u podcastu Nebitno O Bitnom gdje je bio s bratom Martinom Purišićem, također glazbenikom.

Tu je Marko otkrio da jako voli Gibonnija, piše Slobodna Dalmacija.

"Ja zaplačem začas..." - komentirao je Marko i potom ispričao jednu zgodu iz automobila, dok se s bratom vraćao s puta, u kojoj je priznao da se totalno raspadne na - Gibonnijeve stihove.

VEZANI ČLANCI

"Jednom smo išli za Sloveniju i ja sam putem samo slušao rap i trap na repeat...I onda oće neku emotivnu, Cesarica, Gibonni, onako ja vozim, a on sav u suzama..." - ubacio se njegov brat Martin.

"Upalim ‘Udicu‘ od Gibonnija i samo... Ne mogu, mene takne! Ja ne mogu slušati ‘Udicu‘ ili ‘Bella figura‘... Gibonnija... Gibonni je najjači lik na svijetu. Kako da ne plačem...", kazao je Marko.

To je vidio sada i Gibonni pa se osvrnuo na to na svom Facebook profilu.

"Hvala kolegi Baby Lasagna na ovako lipim ričima i sretno na Eurosongu!", napisao je glazbenik i potom podijelio spomenutu izjavu Baby Lasagne. 

Foto: Screenshot

Podsjetimo, Baby Lasagna sada je samostalno na prvom mjestu sa šansom za pobjedu od 17 posto, dok je prije koji dan ta šansa iznosila 14 posto. Ukrajina sada ima pak 15 posto šanse, a i ona je imala 14. Nakon što se popeo na prvo mjesto u četvrtak, oglasio se na Instagramu. - Nešto ludo se dogodilo upravo, mislim da još niti ne shvaćam što se upravo događa. Hrvatska je preuzela vodstvo na Euroviziji, prema kladionicama. Što?! - poručio je Marko.

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Asterix
Asterix
23:25 05.03.2024.

Samo kamen ne plače na "Udicu".

GO
Gof33
07:04 06.03.2024.

I Marko je od krvi i mesa, zašto ne bi bio emocianalan na Gibine pjesme. Neka našeg dečka, nek uspije. Ukoliko pobijedi nemojte samo da bude organizacija u Zagrebu kao što je bilo nakon pobjede Rive, ono je bilo tužno. Nek bude u Areni Pula, na njegovom terenu.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
21:39 05.03.2024.

Gibo je Gibo. I to je, jednostavno, tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije