Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIM TIM TAGI DIM

Baby Lasagna na YouTube kanalu Eurosonga u nekoliko sati skupio više od 100 tisuća pregleda

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/37
26.02.2024.
u 15:50

Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" pobijedio je na ovogodišnjoj Dori i predstavljat će Hrvatsku u Švedskoj na 68. izboru pjesme za pjesmu Eurovizije u svibnju ove godine. Na službenom YouTube kanalu natjecanja nastup broji više od 100 tisuća pregleda.

Euforija oko Baby Lasagne (29) i njegovog nastupa u finalu Dore s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" nastavlja se i dan nakon pobjede. Osim što je Hrvatska podigla se na drugo mjesto za favorita pobjednika Eurosonga na eurovizijskim kladionicama, rastu i pregledi na YouTubeu što se tiče njegovih nastupa. 

Službeni YouTube kanal Eurosonga objavio je pobjednički nastup Baby Lasagne u finalu Dore i u nekoliko sati prikupio je više od 100 tisuća pregleda te je trenutno osmi u trendingu na toj platformi. Fanovi prestižnog natjecanja izrazili su oduševljenje u komentarima: - "Hvala ti, Zsa Zsa, spasila si Hrvatsku", "Savršena priča o autsajderu", "Baby Lasagna će Malmo pretvoriti u MEOWmo" - dio je komentara ispod videa. 

VEZANI ČLANCI:

Na službenom YouTube kanalu Dore - hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije objavljeni su nastupi Baby Lasagne u drugoj polufinalnoj večeri, u finalu i pobjednički nastup. Ukupno svi nastupi broje preko 900 tisuća pregleda. Njegov nastup u polufinalu je također u YouTube trendingu i to na prvom mjestu. 

Podsjetimo, Baby Lasagna došao je na Doru kao prva zamjena nakon što je Zsa Zsa odustala od natjecanja, a nakon objave pjesme zaludio je sve obožavatelje Eurosonga. Nedugo nakon toga postao je favorit ovogodišnje Dore te je Hrvatska skočila na eurovizijskim kladionicama. Nakon objave pjesama 9. siječnja koje će se natjecati na Dori, Hrvatska je bila 32. na kladionicama i skočila je na 27. mjesto.

28. siječnja Hrvatska se popela na 12. mjesto kao favorita za osvajanje Eurosonga. Početkom veljače bili smo osmi na kladionicama pa smo 20. veljače skočili na treće mjesto eurovizijskih kladionica što se do sada nije dogodilo. Nakon proglašenja pobjede Baby Lasagne, došli smo na drugo mjesto gdje se do tada nalazila Italija. 

Baby Lasagna pravim imenom Marko Purišić nakon proglašenja u šoku je rekao: - Hvala! Hvala svima što ste glasovali. Ja sam uvijek išao sa stavom nije gotovo dok je gotovo. Tek je gotovo kad je gotovo, nisam uopće razmišljao o pobjedi. Ne znam hoću li moći večeras zaspati. Samo mi je bilo uvijek važno da damo sve od sebe i da mogu kasnije navečer zaspati da sam dao sve od sebe.

GALERIJA: Oglasila se pjevačica zbog čijeg je odustajanja nastupio Baby Lasagna: 'Iskoristio si priliku'

1/12

- Mislim, ne volim to toliko, svega ovoga što se događa nisam najveći fan, ali u redu i to ću odraditi onako hrabro zbog ljudi koji su glasali, vjerovali u mene i molili za mene - rekao je pjevač na početku press konferencije nakon natjecanja. - Nisam vjerovao, nisam još razumio kako funkcionira glasovanje. Ali sam sam sebe uvjeravao da nije gotovo dok ne čuješ to ime "Baby Lasagna", nije gotovo - dodao je pobjednik Dore. Pitao je dečke iz Leta 3 za savjet kako je njima bilo, a oni su mu rekli da je bilo borbeno.

Odmah nakon proglašenja pobjede, Hrvatska je, prema eurovizijskim kladionicama, drugi favorit za osvajanje Eurosonga. Do jučer je na drugom mjestu bila susjedna Italija koju će predstavljati Angelina Mango s pjesmom "La Noia". Oduševljenje odabranim predstavnikom Hrvatske nije krila ni "mama Dore" Ksenija Urličić: - Imamo velike šanse za prvih pet, a možda i za pobjedu - istaknula je. 

Nisu svi oduševljeni Baby Lasagnom i njegovom pjesmom "Rim Tim Tagi Dim". Jučer nakon što je proglašen pobjednikom na ovogodišnjoj Dori, obratio se i bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren i na svom Instagram profilu napisao: - Ubjedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj - stoji u Instagram Storyju ovog nogometaša.

VIDEO: Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Komentara 3

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:28 26.02.2024.

Ne znam zašto se mora raditi cirkus od sebe da bi se pobijedilo? Ovaj pobjednik više izgleda kao tik tok luđak nego normalni izvođač. Obojana kosa, minđuše, vjerojatno ima i tetovaže, odjeća pola klaun pola feminizirana, zapravo je cijeli nekako feminiziran. Mislio sam da je Let3 iznimka. Koliko se moramo degradirati kao društvo?

DM
D'Mich
17:08 26.02.2024.

Ajde konačno nešto normalno na to natjecanje.

AS
Asirijac
16:18 26.02.2024.

Ko unistava euroviziju? Mozda bude SAD-vizija!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije