Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FEĐA ISOVIĆ

Autor serije 'Lud, zbunjen, normalan' snima seriju o temi o kojoj se vječno spore Bosanci i Hrvati

feđa i ekipa
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
26.04.2022.
u 14:42

Snimanje serije 'Burek sa sirom' se odvijalo u Hrasnici, daleko od očiju javnosti i bez iznošenja informacija, a to je odluka Nove TV, koja je producirala ovu seriju, baš kao i prethodne radove ovog autora poput "Lud, zbunjen, normalan", Konak kod Hilmije“,“Kriza“ i „Ne diraj mi mamu“...

U Sarajevu je nedavno završeno snimanje nove serije Feđe Isovića koja nosi naziv "Burek sa sirom". Snimanje se odvijalo u Hrasnici, daleko od očiju javnosti i bez iznošenja informacija, a to je odluka Nove TV, koja je producirala ovu seriju, baš kao i prethodne radove ovog autora poput "Lud, zbunjen, normalan", Konak kod Hilmije“,“Kriza“ i „Ne diraj mi mamu“...

U seriji naslova oko kojeg se vječno spore Hrvati i Bosanci i Hercegovci glumit će Izudin Bajrović, Emir Hadžihafizbegović, Amila Terzimehić, Marko Cindrić, Igor Skvarica i drugi poznati glumci, a navodno se radi o scenariju koji bi mogao postići slavu serije "Lud, zbunjen, normalan", piše Avaz.

Feđa Isović prije nekoliko godina je u intervjuu za Večernji list rekao kako nastaju serije s njegovim pečatom.

– Nisam radoholičar, štoviše, poprilično sam lijena osoba, ali jako volim svoj posao pa zato radim i po deset sati na dan. Sav taj humor koji stvaram nije posljedica toga što sam inače duhovita osoba jer to uistinu nisam. Uspjeh je rezultat toga što puno radim, a sad već imam i donekle ispečen zanat - rekao je Isović. 

VIDEO: Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina' 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:01 26.04.2022.

Ma da, muslimani tvrde da burek može biti samo sa mesom. Sa sirom nije burek već sirnica, biva! Oni hoće reći da ne samo da je to tako kod njih nego i mi ostali moramo to usvojiti, i bilo ko na dunjuluku. I Turci sami od kojih burek i dolazi i koji, na primer, mladi, beli sir zovu burekli. Otkud znaju Turci, jel' da?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije