Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENI GLUMAC

Asim Ugljen: 'Dolazim iz obitelji jakih žena, drago mi je da nisu žive da ne vide današnji svijet'

Foto: Instagram
1/7
16.08.2021.
u 16:20

Drago mi je da nisu žive, da ne vide svijet koji su gradile kako nestaje u ruševinama ljudske malodušnosti i zlobe. I povrh svega, malopimpekaštva. Vjerujte mi ljudi, najviše se zla izrodilo iz malih i polupotentnih pimpekića - napisao je Asim.

Zagrebački glumac Asim Ugljen (38) na Facebooku se osvrnuo između ostalog i na aktualna zbivanja u Afganistanu, zemlju koja je ponovno došla pod talibansku vlast. U statusu se prisjetio svojih pokojnih baka koje su ga odgojile.

- Moja rahmetla majka (za neupućene, baka) Nafija, zvana Nafa, je bila prva žena u Novom Pazaru koja je skinula feredžu. Imala je 17 godina tad. Rano je ostala udovicom s pet kćeri. Uspjela ih je othraniti i odškolovati na fakultetima. Moja pokojna baka Samija, zvana Babika, imala je 14 godina kada je završila u partizanima i petoj ofanzivi. Preživjela je Neretvu (gdje je bila ranjena) i Sutjesku (bila je 20 metara od Save Kovačevića kad su ga ubili). Nositeljica partizanske spomenice i prvoborka. Nakon rata je rodila i odškolovala 2 sina i završila pravni fakultet - napisao je Asim i dodao kako je iz obitelji "jakih" muškaraca, ali su im žene uvijek bile jače. 

Foto: Facebook Leo Nicolier
- Drago mi je da nisu žive, da ne vide svijet koji su gradile kako nestaje u ruševinama ljudske malodušnosti i zlobe. I povrh svega, malopimpekaštva. Vjerujte mi ljudi, najviše se zla izrodilo iz malih i polupotentnih pimpekića. To što malopimpekaš i slabić zla može izroditi, rijetko tko može. O bezmudaštvu ne bih, to je tema za neki drugi dan. Ali, hvala mojim bakama što su uvijek imale muda - napisao je Ugljen. 

VIDEO: Pogledajte snimku s vjenčanja Vucine kćeri 

 

Ključne riječi

Komentara 15

BR
Breoxs
17:19 16.08.2021.

Sad će lagano krenuti jačenje islamskog fundamentalizma. Afganistan, Iran, Turska, Bugarska...i hop, tu smo na Sandžaku. Od Herata (Afganistan) do Sandžaka dođeš starim Mercedesom za 4 dana.

Avatar salaso
salaso
18:31 16.08.2021.

kao da žene nema ju komplekse....rekao bih da im je kompleks u krvi...

UM
umnjak
21:36 16.08.2021.

Jel ovo neka zezancija??? Pazari, Sutjeske... skrivena kamera?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije