Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi talk show

Antonija Mandić: Pripremite se za vruće teme u Studiju 45!

antonija mandić
11.02.2011.
u 09:52

Jedva čekam da prođe prva emisija, da mogu napokon odahnuti. Svi me pitaju: “Tonka, što možemo očekivati?” Ja kažem - svašta dobrog! Oprah neću biti, nju rijetko i gledam, ali bit će jako zabavno, to jamčim.

Proputovala je pola kugle zemaljske, vodila razgovore ugodne s najpoznatijim zvijezdama svjetske showbiz scene, zezala se s Angelinom Jolie, doručkovala s pospanim Heathom Ledgerom, Bruce Willis je za nju izveo striptiz, Jennifer Aniston pokazala se ukočenom, dosadnom i bez smisla za humor, Clooney se digao na stolac da je pogleda s visoka, ali sad je vrijeme za nove profesionalne izazove Antonije Mandić. RTL-ova novinarka  koju je nemoguće ostaviti bez riječi 14. veljače na RTL-u 2 počinje voditi novi talk show “Studio 45”.

– Jedva čekam da prođe prva emisija, da mogu napokon odahnuti. Svi me pitaju: “Tonka, što možemo očekivati?” Ja kažem - svašta dobrog! Oprah neću biti, nju rijetko i gledam, ali bit će jako zabavno, to jamčim. Poanta je da moji gosti budu opušteni i bez dlake na jeziku kažu što misle o nekoj temi. Ja bih trebala što manje pričati, ali me već sad zezaju da je to nemoguće! Cilj nam je napraviti jednu ironičnu, zabavnu i aktualnu ćakulu na kraju dana – kaže Antonija koja se punom parom priprema za vruće diskusije u “Studiju 45”.

– Naziv showa mnoge asocira na kultni dekadentni klub u New Yorku Studio 54, gdje je bilo previše alkohola i zgodnih golih muškaraca. Sličnost je sasvim slučajna, ali nadam se da će ovog posljednjeg biti i u našem studiju – šali se Tonka koja je odlučila malo poraditi na sebi prije nego prvi put osvane u ulozi voditeljice na malim ekranima.

– Otkad ne putujem, imam malo više slobodnog vremena pa sam odlučila na svoju inicijativu skinuti koji kilogram. Sad su u modi veliki LCD televizori, strah me uopće zamisliti kako će moja malenkost izgledati na tom velikom ekranu. Moja baka Slavonka uvijek se grozila mršavica pa bi mi znala reći zadovoljna jer sam kršna djevojka: “Žena bez guzice je kao selo bez osnovne škole!” – kroza smijeh nam govori Antonija koja je poneki kilogram viška odlučila istopiti body kreatorom. Mnogi njezini prijatelji i znanci nisu se složili s time, pa ju je i voditeljica beauty salona kamo ide skidati kile zamolila da “se ne istopi previše jer su kilogrami dio njezina šarma”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije