Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 13 GODINA

Andrea Šušnjara progovorila o odlasku iz Magazina: 'Dolazi vrijeme da okrenem novu stranicu'

Foto: Privatna arhiva
1/9
07.07.2023.
u 08:30

- Ja sam službeno najdugovječnija pjevačica. 13 godina sam podredila cijeli svoj život Magazinu, nisam se uspjela baviti dodatnim poslovima, sve je samo Magazin – Magazin. Mislim da dolazi vrijeme da okrenem noviju stranicu, da se okrenem sama sebi, kazala je Andrea i dodala kako neće odmah otići, ali će se odlazak dogoditi

Jedna od naših najomiljenijih grupa Magazin nastupila je u Omišu, a njihova najdugovječnija pjevačica Andrea Šušnjara za Inmagazin je otkrila je li vrijeme za solo karijeru.

- Ja sam službeno najdugovječnija pjevačica. 13 godina sam podredila cijeli svoj život Magazinu, nisam se uspjela baviti dodatnim poslovima, sve je samo Magazin – Magazin. Mislim da dolazi vrijeme da okrenem noviju stranicu, da se okrenem sama sebi, kazala je Andrea i dodala kako neće odmah otići, ali će se odlazak dogoditi.

- Nemam tih nekih ljubomornih trenutaka. Rado ću pomoći tko god dođe na moje mjesto, ja ću mu uskočiti, pomoći. Sve što treba tu sam, kazala je i dodala što bi poručila sebi prije 13 godina kada je prvi put zapjevala s grupom.

VEZANI ČLANCI: 

- Nisam napravila ništa u životu čega bi se trebala sramiti ili da bi nešto drugačije napravila, iza svega stojim. Rekla bi - samo hrabro, jako i samo naprid i ne daj se, rekla je Andrea koja je poznata po tome da se ne boji pričati o privatnom životu, pa je tako govorila i o problemima sa zdravljem.

Drago mi je da je sada sve više i više poznatih priča i o bolesti i o nekakvim privatnim problemima, stvarima koje su se prije krile. Sve je ispred kamera bilo savršeno, a iza raspad sistema. Sad se to tome više priča tako da curice i mlade žene vide da nije sve uvijek savršeno, imamo svi celulit, imamo zdravstvenih problema, svi se borimo na svoj način i to je sasvim normalno i prirodno, kazala je Šušnjara i odgovorila na pitanje ima li vremena za ljubav.

- Ovo ljeto neće biti vremena ni za ljubav, ni za kupanje ni opuštanje, ali nadam se krajem 9. da ću negdje otputovati, pobjeći, pa tko zna u neke nove avanture, zaključila je. 

VIDEO: Rade Šerbedžija otkrio zašto je odbio prvo Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu 

 

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jocoudriga
09:57 07.07.2023.

Ko je ova!?

Avatar utunelu
utunelu
09:28 07.07.2023.

haha imas glas ko da si se nagutala helija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije