Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Alen uz Šaju sredinom travnja u Boogaloou slavi 30 godina karijere!

Alen i Šajo
29.03.2024.
u 11:01

Sve je konačno spremno! Grande Alen vraća se u Boogaloo. Povod? 30 godina karijere. Alen nabrijaniji nego ikad jer tri desetljeća nikako nisu malo. A i vrijedi ih obilježiti, baš onako kako on zaslužuje, u alenovskom stilu. Kad je tomu toku, kao gost nameće se jedno ime: megakultni Šajo, Alenov suborac još tamo iz 90-ih. Sprema se još pokoje iznenađenje. U svoje mudre telefone valja upisati 13. travnja (subota). Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 18 eura mogu se kupiti online preko Hangtime ticketinga (https://tickets.hangtimeagency.com/) ili u Dirty Old Shopu (Tratinska 34). Na dan će koštati 22 eura.

Alen je bio vrlo stvaralački plodan zadnjih nekoliko godina pa je izbacio singlove “U dušu”, “Oštarije su mi zaprli”, “Ili si ili nisi”, “Da se ne zatare” i “Vrime je za doma poć”, a uslijedili su “Dopri oči”, “Tone livi” i “On ni doša”. Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, "Niš mi se ne da" i „Ja ne gren“.

Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, a sigurno će tako biti i ovaj put. Jer ništa u glazbi nema veće, Stankoviću, nego kad Alen pjeva „Purple Rain“. Dobro, možda kad svi uglas pjevaju “Buru”, ali to zna svatko za sebe, pogotovo ako je bio na Ča-val koncertu u Boogaloou 2019. Uostalom, tko još ne zna za kultnu ALEN TE GLEDA majicu ili da nije popio Duplog Alena? Ma dajte, molimo vas. Koncert kao i uvijek podupiru Klub studenata Istre Mate Balota.
VAŽNA NAPOMENA: Oradama je ulaz strogo zabranjen, grudnjaci su ok.
 

FB
YT
SP
IG

Fb event

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije