Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mukotrpan rad

Album 'Zlatni dvori' Slavonia benda je u prodaji

Slavonia bend
Foto: Promo
1/2
10.04.2017.
u 15:08

Naslovna pjesma albuma "Zlatni dvori" duet je s Indirom iz Colonije, a snimana je za potrebe istoimene uspješne televizijske serije te je prati i lijep spot objavljen prošle godine

Novi album Slavonia Banda pod nazivom „Zlatni dvori“ dostupan je u svim boljim CD shopovima!  „Zlatni dvori“ svojevrstan su nastavak uspješnog albuma „Zlatna polja“ kojem je pripala Zlatna ploča za nakladu te još jedan pečat na odličnu suradnju s Borisom i Valerijom Đurđević kao autorskim parom. 
Zanimljiv je podatak da novo studijsko izdanje Slavonia Banda izlazi točno pet godina nakon svog prethodnika!

Naslovna pjesma albuma "Zlatni dvori" duet je s Indirom iz Colonije, a snimana je za potrebe istoimene uspješne televizijske serije Nove TV te je prati i lijep spot objavljen prošle godine.

„Naravno da je snimanje spota prošlo u duhu Indirine zezancije i vedrine kojom je tjerala sve napetosti i loše vibracije! Spot je sniman u Slavoniji u starinskom ambijentu. Na albumu je i pjesma "Ludo ludice" snimana u potpuno drukčijem ambijentu, dok smo za pjesmu "Lara" skoknuli do slovenskih Mokrica zbog predivnog pejzaža i dvorca“, podijelio je dojmove sa snimanja albuma i spotova za pjesme pjevač Branko Ilakovac. 

Još jedan duet na novom albumu nosi ime "Žena za utjehu", a ovdje je gostovala, prema Brankovim riječima „prekrasna i prava dobrica, stalno nasmijana Lea Mijatović“, koja je svojim vokalom dovela pjesmu na vrhunsku razinu, dok je rad na albumu zaključio nedavno objavljen singl i spot „Da li mjesec zna“. 

„Veliko hvala našem prijatelju Darku Drinovcu te Darku Bušnji i Mariju Šulini za pomoć oko snimanja spotova, kao i Igoru Kelčecu zaduženom za likovno oblikovanje albuma. Uz njihovu potporu te dug i mukotrpan rad svih nas konačno imamo album za koji se nadamo da će publika zavoljeti baš kao što je to bilo i sa „Zlatnim poljima“. 

Izlazak albuma komentirao je i Dražen Ančić, još jedan član Slavonia Banda, rekavši : „Jako smo sretni i uzbuđeni jer nam sad slijedi predstavljanje i promoviranje CD-a, što znači obilazak radio postaja i nastupi po cijeloj Hrvatskoj. Tome se zaista radujemo jer smo ionako praktički na neprekidnoj turneji pa je to nastavak tog slijeda. Nadamo se da ćemo i ovim albumom zadovoljiti našu publiku, a ujedno i pridobiti nove fanove, jer na albumu ima nekoliko pjesama koje osvajaju na prvu.“

Deset najbržih čitatelja koji pošalju svoje podatke na mail nagrade@vecernji.net osvojit će CD "Zlatni dvori".

>>Indira se pohvalila novom frizurom pa iznenadila obožavatelje

>>U Tvornici održan koncert Teške industrije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije