Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad seksepilnija

A. Keys oslobodila senzualnost kakvu dosad nije pokazala

alicia (1)
Screenshot YouTube
27.04.2013.
u 19:00

– Rado bih promijenila svoju stražnjicu jer mislim da je prevelika, ali volim svoje noge. U globalu, zadovoljna sam svojim tijelom – priznala je Alicia.

Vrhunski glas Alicie Keys oduvijek je odisao senzualnošću, ali fizičkom pojavom 32-godišnja pjevačica nije odavala tu svoju stranu. No, u novom spotu “The Fire We Make” otpustila je sve kočnice i u uskoj bež haljini golih ramena i s kockicom leda u ruci kojom se hladi po vratu oslobodila svoju senzualnost.

Dobitnica više od stotinu glazbenih nagrada karijeru nikada nije gradila na temelju fizičkog izgleda, iako njena ljepota govori sama za sebe, no progovorila je o tome koji dio svoga tijela voli najviše, a koji najmanje.

– Rado bih promijenila svoju stražnjicu jer mislim da je prevelika, ali volim svoje noge. U globalu, zadovoljna sam svojim tijelom – priznala je Alicia.

Prošli tjedan uzela je predah od posla i s dvije godine starijim suprugom, producentom Swizzom Beatzom i dvogodišnjim sinom Egyptom pobjegla na idiličan odmor na Bahame. Otkako je postala majka, izjavila je dobitnica 12 Grammyja, kreativnost iz nje jednostavno frca.

– Udaja i majčinstvo ulili su mi veliko samopouzdanje i na poslu i kod kuće. Sada iskrenije mogu izraziti svoje osjećaje i biti ranjiva. Nema više susprezanja jer sam napokon pronašla svoj put – zaključila je Njujorčanka koja je smisao svega shvatila prije tri godine kad se udala za svog sugrađanina i prijatelja iz srednje škole. Ljubav se rodila nakon dvanaest godina poznanstva, a njihov brak Alicia opisuje božanstvenim. – Savršeno se nadopunjujemo. Dok nisam upoznala supruga, nisam ni razmišljala o djeci – kaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije