Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgodan trenutak

50 Cent 'naletio' na Zvonimira Čička u boksericama, evo što kaže

50 cent
Foto: Instagram
1/7
08.04.2016.
u 13:10

Reper je izmislio priču da je išao na sud i "naletio" na jednog od svojih odvjetnika kojem su spale hlače

Reper 50 Cent (40) nedavno je na profilu na Instagramu podijelio fotografiju nezgode Ivana Zvonimira Čička u društvu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Reper je izmislio priču da je išao na sud i "naletio" na jednog od svojih odvjetnika kojem su popustile hlače pa je ostao u boksericama. 

– J***eš to, ovo ne može završiti dobro – prokomentirao je. 

Naravno, 50 Cent koji godinama vodi pravne bitke zbog bankrota, zapravo nema veze s predsjednikom HHO-a, već se pokušao našaliti.

 

>> Reper 50 Cent će uložiti 1,6 milijuna dolara na pobjedu Floyda Mayweathera!

Komentara 1

Avatar DŠ.....
DŠ.....
14:17 08.04.2016.

Feral objavljuje popis 43 ubijena osječka civila srpske narodnosti te ističe da je „Zagreb znao za glavašluke“. No anonimne prijave su se iz Zagreba prosljeđivale u Osijek, na adrese istih onih do grla umiješanih u zločine. Ivan Zvonimir Čičak potomom izjavljuje da se Glavašu namješta politički proces te da je to djelo osvetoljubivoga Drage Hedla kojega je Glavaš, na početku devedesetih, potjerao s mjesta glavnog urednika Glasa Slavonije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije