Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika čast

2Cellos odbili Trumpov poziv da sviraju na njegovoj inauguraciji

2cellos
Foto: Tomislav Veic
1/4
04.01.2017.
u 14:13

Zbog unaprijed dogovorenih i neodgodivih poslovnih obaveza, Stjepan i Luka zahvalili su se na pozivu

Da dečki iz 2Cellosa uživaju svjetsku slavu, potvrdio je i poziv koji je neki dan primio menadžment 2CELLOS-a. Naime, Stjepana Hausera i Luku Šulića zvali su iz ureda novog američkog predsjednika s molbom da dečki svojom svirkom uveličaju inauguraciju novog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Poziv da sviraju na inauguraciji došao je izravno iz Trumpova ureda. I Luka i Stjepan jedini su iz glazbenici iz Hrvatske na čiju je adresu stigao ovaj poziv, no dečki su ponudu da sviraju na inauguraciji ipak morali odbiti. 

Zbog unaprijed dogovorenih i neodgodivih poslovnih obaveza, Stjepan i Luka zahvalili su se na pozivu. Glazbenici neće moći svojim nastupom biti sudionici proslave inauguracije novog američkog predsjednika.

Ovaj poziv još je jedan dokaz u nizu da je prepoznata kvaliteta ovog dvojica te kako je njihov nastup i na ovako rijetkim prigodama od iznimne važnosti.

Podsjetimo za kraj i to da je iza 2CELLOS uspješno odrađena turneja u Australiji, a svome pola godine unaprijed rasprodanom koncertu u Areni Stožice, koji je zakazan za 7. travnja 2017., dodali su naknadno i novi termin sljedeći dan – 8. travnja 2017.

Tako će u samo dva dana na njihova dva koncerta uživati gotovo 30.000 ljudi.

Komentara 19

AN
anticenzura
14:40 04.01.2017.

Trump je covjek genijalac isti kalibar kao Putin. Eno ga sprda se na fejsu, boli njega uvo tko sto misli, on ide pravo svojim zacrtanim putem i ne obazire se na dusmane. Covjek zraci karizmom i blista vlastitim sjajem i vlastitim rezultatima u svome poslu. Cak se odrekao i place, radi za jedan dollar, sve za svoju drzavu i narod. Svaka mu cast, treba se pokloniti pred takvim liderima koji se broje na prstima jedne ruke danas u svijetu. I ovi anonimci su odbili svirati na inauguraciji jednom takvom covjeku i jos se ponose time? Prejadno!

Avatar 123456
123456
14:51 04.01.2017.

Ja ove dečke jaaako cijenim i mislim da su genijalni, ali isto tak mislim da ovaj poziv nisu nikak smjeli odbiti!!! Mislim da su jaaaako falili!

DK
domagoj.kalnicki
14:51 04.01.2017.

Ovo dečki su smeće koje šteti Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije