Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORALA NA OPERACIJU

20 godina mlađa djevojka Joška Lokasa završila u bolnici

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images
1/13
09.10.2020.
u 21:00

Jelena Katarina Kapa, bivša Miss turizma i sadašnja djevojka popularnog voditelja Joška Lokasa nalazi se u bolnici nakon ozljede noge.

Prije nego što je zagazila ozbiljno u manekenske vode, Jelena Katarina Kapa (27), djevojka voditelja Joška Lokasa, bavila se profesionalnom košarkom. Ipak, zbog režima sportskog života, sada je morala biti podvrgnuta operativnom zahvatu, a o svemu je izvijestila na društvenim mrežama.

- Ako tko pita, ja sam super i sve je dobro prošlo - rekla je Jelena. Zahvalila je svim djelatnicima bolnice u kojoj se trenutačno nalazi na pruženoj pomoći, a za 24 sata je potvrdila da se radi o ozljedi koljena.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Zbog rupture meniska podvrgnuta sam operativnom zahvatu. Ta ozljeda je tipična za sportaše, pa je sigurno da je dugi niz godina posvećenosti košarci uz aktivan život ostavio svoj danak. Operacija je prošla u najboljem redu i ja se dobro osjećam. Ispred mene je period rehabilitacije i vjerujem u uspješan oporavak i vraćanje u normalni ritam života - ispričala je 20 godina mlađa djevojka Joška Lokasa, koji joj je uz majku vrlo velika podrška dok je na kućnoj njezi.

Zdravlje i obitelj su najveće bogatstvo i zahvalna sam što imam svoj mali svemir koji me podržava, inspirira i ohrabruje za svaki novi korak - kazala je crnka koja je prošle godine diplomirala na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu odnose s javnošću u sportu, a prilikom jednog intervjua za Story istaknula je kako joj je najveća podrška u svemu bio dečko Joško i da ju nije pustio na miru dok nije fakultet privela kraju. Dodala je pritom da joj sljedeći korak u životu nije udaja za voditelja s kojim je u vezi od 2016. godine.

- Joško i ja smo pet godina zajedno i jedini plan nam je da se volimo, zajednički život je ionako već godinama na istoj adresi  - komentirala je.

Komentara 10

SP
Split71
22:26 09.10.2020.

Zdravlje i obitelj su najveće bogatstvo i zahvalna sam što imam svoj mali svemir koji me podržava.....rece pa osta ziva,hahahahahahaha,da nebi jokac nasa cetvrtu...

GO
Gorann
06:44 10.10.2020.

Nadimak kapa je dobila jer nosi kokardu na kapi, kao na drugoj slici pretpostavljam?

NE
neboiznadzagreba2
00:55 10.10.2020.

Uuu, ovo je stvarno vijest, 20 godina mlađa, a u bolnici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije