Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proboj na estradu

Zvijezda "Supertalenta", Nina Kraljić snimila je singl

nina
Nova TV
10.05.2010.
u 20:30

Pjesma “Kaži mi” ispunjenje je sna djevojke iz Lipovljana, koja od malih nogu uživa u glazbi. Iako ima obveza u srednjoj glazbenoj školi, gdje se školuje za opernu pjevačicu, Nina je na svom prvijencu radila poput prave profesionalke.

Nina Kraljić (17) iz Lipovljana, koja je došla do finala prošlogodišnjeg showa “Supertalent”, snimila je svoju prvu pjesmu pod naslovom “Kaži mi”.  Mlada pjevačica koju su prozvali “hrvatskom Susan Boyle” nakon fenomelne izvedbe pjesme “I Dream a Dream” u showu Nove TV, iznimo je zadovoljna što je pjesma napravljena u pop-rocku stilu, koji joj najviše odgovara. Glazbu i tekst potpisao je Saša Jungić, gitarist grupe Ramirez, a produkcijski dio odradio je uigrani dvojac iz Elementala Shot i Erol. Pjesma “Kaži mi” ispunjenje je sna djevojke iz Lipovljana, koja od malih nogu uživa u glazbi. Iako ima obveza u srednjoj glazbenoj školi, gdje se školuje za opernu pjevačicu, Nina je na svom prvijencu radila poput prave glazbene profesionalke. U “Supertalentu” je rekla da bi jednog dana željela studirati na prestižnoj londonskoj Royal Academy of Music, čiji su je profesori već nekoliko puta gledali. Do eventualnog odlaska na Otok Nina će pokušati osvojiti i hrvatsku publiku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije