Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludo zaljubljen

Zvijezda serije \'Larin Izbor\' Frane Perišin ljubi Martu Žeguru

frane perisin (1)
Foto: nova tv, reuters
1/3
03.04.2012.
u 13:19

Poznati 52-godišnji splitski glumac i 24 godine mlađa bivša televizijska voditeljica u vezi su dva mjeseca, piše Story

Ugledni 52-godišnji kazališni i televizijski glumac Frane Perišin, koji trenutačno osvaja ulogom Tončija Zlatara u "Larinu izboru", ljubi nekadašnju voditeljicu, a danas asistenticu kostimografije u ZeKaeM-u, 24 godine mlađu zanosnu brinetu Martu Žeguru, piše Story.

– Istina je! Marta i ja smo zajedno. Toliko nam je lijepo da se osjećam kao da sam u najljepšem snu iz kojeg se ne želim probuditi – s velikim smiješkom potvrdio nam je Frane lijepu vijest koju su jasno popratile fotografije koje je snimio Storyjev fotograf na Cvjetnom trgu proteklog vikenda.

Unatoč proživljenom medijskom iskustvu, Marta je zatvorenija kada je o njezinu ljubavnom životu riječ.
– Znam da vam je Frane trenutačno zanimljiv. Povukla sam se iz javnog života i nije mi do nekih komentara, ali ako Frane nešto želi reći o nama, nemam ništa protiv – rekla je.

Frane i 28-godišnja ljepotica prvi su se put vidjeli i upoznali u baru Cota, i to 23. veljače. Kako doznajemo, među njima je odmah zaiskrilo, ali nije oz­načilo početak veze. Važnu je ulogu odigrala glumica i redateljica Senka Bulić koja je svom prijatelju pripomogla da veza zaživi.

Komentara 1

IL
iluzionist
15:44 03.04.2012.

boga mi stari jarac je omrsio.. neka uživa čovjek to mu je koda je dobio na strugalici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije